XV Cursa Trail Sa Talaia 2023

Detalle de la Competición

 • Fecha: 26/03/2023
 • TrailRunning
 • Eivissa
 • Población: Sant Josep de la Talaia
 • Hora: 10:00
 • Inscritos:
 • Límite: 25/03/2023 13:00
 • Organiza: Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia
 • Derechos:
  12 €
  10 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorrido:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descargar diploma de participación

Federación

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federació Atletisme Illes Balears/ Trail Running

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:

XV Cursa Trail Sa Talaia 2023

Detalle de la Competición

XV CURSA TRAIL SA TALAIA

26 de març de 2023

 

REGLAMENT 

1. La XV Cursa trail sa Talaia és una prova d’atletisme trail organitzada per l’Ajuntament  de Sant Josep de sa Talaia. La  prova tindrà lloc el diumenge 26 de març de 2023 .

2. Aquesta prova està autoritzada per la Federació d’Atletisme de les Illes Balears i estarà sotmesa al reglament de proves de Trail d’aquesta Federació.

3. Hi ha dues distàncies, una prova  de 20 km amb sortida al camp de futbol de Sant Josep  a les 10:00 h. i arribada al mateix lloc.

 L’altra distància serà de 8 km. Els participants d’aquesta prova sortiran amb un autocar de l’organització des de el camp de futbol de Sant Josep a les 10:05 h. La sortida de la prova, a les 10:30 h , estarà ubicada a l’inici de la pista forestal que condueix al cim de sa Talaia de Sant Josep des de la carretera de cala Vedella. L’arribada serà al camp de futbol de sant Josep. Aquesta distància es podrà realitzar caminant sempre que es respecti el temps límit estipulat per l’organització.

Els darrers 5 km de les dues proves (a partir del punt on està situat l'avituallament) discorren pal mateix recorregut.

La cursa està oberta a tots els majors de 18 anys amb les següents categories:

 • Sub 20  masculí i femení
 • Sub 23 masculí i femení
 • Senior masculí i femení
 • Master 35 masculí i femení 
 • Master 40 masculí i femení
 • Master 50 masculí i femení

4. El traçat de la prova es desenvolupa quasi pràcticament en la seva totalitat dins del  LIC ES 53100332 Cap Llentrisca- sa Talaia.

5. Les inscripcions de les dues modalitats  es formalitzaran a través de la pàgina Web d’Elitechip. El preu de les inscripcions és de 10,00 euros. La recaptació integra serà donada a l’Associació de Pares de Nins amb Càncer de Balears (ASPANOB). Tots els participants rebran una camiseta commemorativa d’aquesta edició de la cursa.

6. La cursa consta d’una assegurança de responsabilitat civil per part de l’Ajuntament i una assegurança d’accidents individual per a cada participant, inclosa en la llicència d'un dia de la FAIB.

7. La prova està oberta a tots els posseïdors de llicència d'Atletisme tan nacional com autonòmica.

8. Hi haurà un avituallament al km 5  i al km 15 de la cursa de 20 km amb aliments líquids i sòlids. La cursa de 8 km tindrà un avituallament al km 3, aquest avituallament està ubicat al mateix indret que la cursa de 20 km. Els participants tindran l’obligació de portar un got per consumir  l’avituallament líquid.

Tots els productes que els participants portin per a ser consumits durant la prova hauran d’anar marcats amb el número de dorsal del corredor. L’organització podrà supervisar en qualsevol moment abans de la cursa el material que porten els corredors.

9. Les dues distàncies estan marcades amb fletxes de color taronja i cintes de plàstic. Aquestes senyalitzacions és col·locaran la setmana abans de la prova i es retiraran l’endemà a la competició.

10. Els participants en la XV cursa trail sa Talaia hauran de portar el dorsal a l'altura del pit durant tota la competició.

11. Tots els participants hauran de dur un telèfon mòbil per informar a l’organització de qualsevol incident durant la prova. L’organització disposarà de diversos telèfons de contacte.

12. Els participants que utilitzin bastons hauran de dur taps de plàstic.

13. És obligatori portar un tallavent.

14. No es permetrà cap mena de conducta de menyspreu cap a l’organització, participants i medi ambient.

15.  El lliurament de premis es realitzarà abans de la finalització de la prova. El temps límit per concloure la prova de 20 km serà de 3 hores i la distància de 8 km s’haurà de completar en menys de 2 hores.

16. Pel fet de la inscripció i/o participació en la prova els participants cedeixen de forma gratuïta, el seu dret d’imatge, així com el seu nom, perquè puguin ser reproduïdes per qualsevol mitjà de comunicació, Internet o xarxes socials, amb finalitats publicitàries amb relació a l’esmentada prova esportiva.

17. Per garantir la seguretat dels participants en la prova, l’organització comptarà amb el suport d’una ambulància medicalitzada. Així com amb la col·laboració de la policia local de Sant Josep de sa Talaia i voluntaris de protecció civil.

18. La formalització de la inscripció implica l’acceptació expressa d’aquest reglament.

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net