XL Pujada a la Catedral 2022

Competition Data

 • Date: 31/12/2022
 • Running
 • Eivissa
 • City: Eivissa
 • Time: 16:30
 • Registered:
 • Limit: 29/12/2022 22:00
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

More competitions

Other competitions that may be of interest:
09/08/2024 | Mallorca
10/08/2024 | Mallorca

XL Pujada a la Catedral 2022

Competition Data

L'Ajuntament d'Eivissa organitza, amb la direcció tècnica del Club Atletisme Pitius, la cursa pedestre denominada: XL PUJADA A LA CATEDRAL i “III GRAN PREMI EDUARDO FIORAVANTI”, Divendres, 31 de desembre de 2022.

XL CURSA POPULAR PUJADA A LA CATEDRAL

Dissabte , 31 de desembre de 2022

REGLAMENT

Article 1r. ORGANITZACIÓ

1.1 L'Ajuntament d'Eivissa organitza, amb la direcció tècnica del Club Atletisme Pitiús, la cursa pedestre denominada:

«XL PUJADA A LA CATEDRAL i “III GRAN PREMI EDUARDO FIORAVANTI”

Dissabte, 31 de desembre de 2022».

En honor i memòria a Eduardo Fioravanti, com a excel·lent promotor i divulgador dels principis de l’esport i humans. La seva vinculació amb el Club Atletisme Pitiús, en els començaments i sobre tot en l’organització de les primeres edicions d’aquesta cursa el fan persona d’Entitat per al Club Atletisme Pitiús, la cursa Pujada a la Catedral i per a la societat eivissenca en general.

Article 2n. Cursa popular PUJADA A LA CATEDRAL

2.1 Distància: Es correrà sobre la distància de 2.330 m, per a totes les categories.

Itinerari: Sortida Carrer de Los Andenes, en el monument dels Corsaris direcció plaça de Sa Riba, gir i volta pel mateix carrer; Rodeig del martell i continua per C/ Lluís Tur i Palau, es gira a l’esquerra cap a Avgda. Bartomeu Ramon i Tur, C/ Compte de Rossellò, C/ Annibal, C/ d’Antoni Palau, pujada pel Portal de ses Taules, gir cap a la plaça dels Desamparats, C/ de sa Carrossa, C/ General Balanzat, C/ Pere Tur, C/ Joan Roman, C/ Major i arribada a sa plaça de sa Catedral.

Sortida : A les 16.30 hores.

**Guarda-roba: fins 15 minuts abans de la sortida, es podrà deixar les motxilles a la zona del martell amb el número del dorsal per agafar-la al finalitzar la cursa a la mateixa zona.

2.2 Avituallament: en arribar a meta (plaça de sa Catedral).

2.3 Participació: La prova amb caràcter popular estarà oberta a qualsevol persona sense distinció de sexe o nacionalitat, estigui o no federada.

2.4 Inscripcions: Les inscripcions es realitzaran única i necessàriament a través de la pàgina web d’Elitechip (www.elitechip.net), l’últim dia per inscriure serà el dijous 29 de desembre.

Cursa gratuïta.

Tots els inscrits que no tenguin assegurança escolar o federativa per a la participació en aquest tipus de curses estaran coberts per una assegurança d'un dia.

2.5 Dorsals: Tots els participants duran el corresponent dorsal i xip, els quals són personals i intransferibles. El dorsal ha d’anar enganxat al pit, sense manipular ni doblar. L’ús inadequat del dorsal i/o del xip serà motiu de desqualificació.

Els dorsals i els xips es podran recollir ÚNICAMENT al Patronat Municipal d’Esports d’Eivissa (piscina Can Misses), en el horari següent:

 •   Divendres 30 de desembre: de 18h a 20h
 •   Dissabte 31 de desembre: de 9.30h a 11h

En cas d’existir algún problema o incidència de darrera hora es resoldrà a la sortida.

2.6 Categories:

 • Categoria especial DISFRESSES MASCULINA i FEMENINA:
 • Sub 12: nascuts els anys 2012 i 2011
 • Sub 14: nascuts els anys 2010 i 2009
 • Sub 16: nascuts els anys 2008 i 2007
 • Sub 18: nascuts els anys 2006 i 2005
 • Sub 20: nascuts els anys 2004 i 2003
 • Sub 23: nascuts els anys 2002, 2001 i 2000
 • Sèniors: nascuts el 1.999 i anteriors fins veterans
 • Veterans A: de 35 a 39 anys complits
 • Veterans B: de 40 a 44 anys complits
 • Veterans C: de 45 a 49 anys complits
 • Veterans D: de 50 a 54 anys complits
 • Veterans E: de 55 a 59 anys complits o més
 • Veterans F: a partir de 60 anys complits
 • Categoria especial dins de la qual estaran inclosos tots els participants de l'ADIF

2.7 Premis:

Trofeus: Es lliuraran tres trofeus als tres primers classificats en cadascuna de les categories indicades en l'anterior punt i als tres primers classificats de la general. És obligatòria l'assistència de tots els classificats amb premi. Els premis seran acumulatius. El lliurament dels premis tindrà lloc a la plaça del Martell.

Article 3r. DANYS

 L'organització no es fa responsable dels danys tant materials com físics i morals que es puguin derivar de la participació en la prova, tot i que l'organització compta amb una assegurança de responsabilitat civil.

Article 4t. COMPLIMENT DE LES INSTRUCCIONS

Tot el recorregut estarà controlat per agents de la policia local, membres del Comité de Jutges de la RFEA, Protecció Civil i altres voluntaris i membres de l'organització. Totes les persones participants seguiran fidelment les seves instruccions, l'incompliment de les quals pot ser motiu d'exclusió.

Article 5è. REGLAMENT DE LA RFEA

Les mencionades curses es regiran pel Reglament oficial de la RFEA per a qualsevol conflicte o discrepància que pugui sorgir entre els atletes participants i l'organització.

Només s'acceptaran reclamacions fins a 30 minuts després d'haver penjat les classificacions de la prova, per escrit i amb un dipòsit de 100 euros al jutge àrbitre de la prova

Article 6è. SERVEIS SANITARIS

Aquests cursa estarà coberta per dues ambulàncies.

Article 7è. ACCEPTACIÓ DEL REGLAMENT

La participació a la cursa popular Pujada a la Catedral implica l'acceptació del present Reglament, així com el coneixement del recorregut que ha de realitzar.

Article 8è. LLIURAMENT DE PREMIS

8.1 La competició finalitza amb l'acte de lliurament de trofeus i la tradicional rifa de regals a les 18 hores, a la plaça del Martell. És d’obligada assistència per a totes les persones classificades amb trofeu.

8.2 Per poder participar a la rifa de lots nadalencs, s’haurà de dipositar el dorsal al finalitzar la cursa dins una caixa situada a la zona de guarda-roba.

Article 9è.-SORTEIG DE LOTS NADALENCS

En acabar el lliurament de trofeus es realitzarà un sorteig, entre els dorsals lliurats a la zona de guarda-roba, d'uns lots nadalencs donats per diferents cases comercials i l'Ajuntament d'Eivissa. Els lots es lliuraran personalment a l'atleta al qual correspongui el dorsal premiat i que ha d'estar present en el moment de l’entrega.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net