XIII Duatló Fira de Sa Mel de Llubí 2022

Competition Data

 • Date: 13/11/2022
 • Duatlón
 • Mallorca
 • Location: Plaça de l'esglesia
 • City: LLubi
 • Time: 10:30
 • Registered:
 • Limit: 12/11/2022 15:00
 • Fee:
  16 €
  14 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federación de Triatlón (FETRIB) / (FETRI)

The athletes who participate in this competition and are not federated for 2023, will have to pay an extra fee of 5.00 &euro for a day licence.

More competitions

Other competitions that may be of interest:
26/02/2023 | Mallorca

XIII Duatló Fira de Sa Mel de Llubí 2022

Competition Data

El dia 13 de novembre de 2022, a les 10:30 h es donarà la sortida de la XIII Duatló Popular Fira de Sa Mel de Llubí. La prova es oberta a qualsevol persona major de 16 anys que accepti el present reglament. Aquesta prova està organitzada per la Penya Blaugrana de Llubí.

XIII Duatló Popular Fira de Sa Mel de Llubí

13 de novembre de 2022

Reglament de la duatló

Data, hora, lloc i característiques:

1.    El dia 13 de novembre de 2022, a les 10:30 h es donarà la sortida de la XIII Duatló Popular Fira de Sa Mel de Llubí. La prova es oberta a qualsevol persona major de 16 anys que accepti el present reglament. Aquesta prova està organitzada per la Penya Blaugrana de Llubí.

2.    La duatló tindrà sortida i arribada a la Plaça de l’església de Llubí, i tot el circuit es desenvoluparà dintre del terme municipal de Llubí.

3.    La duatló constarà dels següents segments:

 •          Cursa pedestre de 5 km sobre un circuit urbà d’aproximadament 1 km sobre el que es faran 5 voltes.
 •         Cursa de BTT de 13 km sobre circuit mixt asfalt-terra  d’aproximadament 4,350 km sobre el que es faran 3 voltes.
 •         Cursa pedestre de 3 km sobre un circuit urbà d’aproximadament 1 km sobre el que es faran 3 voltes.

Categories i premis:

4.    Les categories de participació seran les següents:

 •            Individual Absoluta femení: dones majors de 16 anys
 •            Individual Absoluta masculí: homes majors de 16 anys
 •           Individual M-40 femení : dones entre 40 i 49 anys ambdós inclosos.
 •           Individual M-40 masculí: homes entre 40 i 49 anys ambdós inclosos.
 •            Individual M-50 femení: dones a partir de 50 anys.
 •           Individual M-50 masculí: homes a partir de 50 anys.
 •           Combinat femení: equip compost per 2 dones majors de 16 anys, una de les quals durà a terme la cursa pedestre i l’altre durà a terme la cursa BTT.
 •           Combinat masculí: equip compost per 2 homes majors de 16 anys, un dels quals durà a terme la cursa pedestre i l’altre durà a terme la cursa BTT.
 •           Combinat mixt: equip compost per 1 dona i 1 home, majors de 16 anys; un dels membres durà a terme la cursa pedestre i l’altre durà a terme la cursa BTT.

*Cada categoria està condicionada a que hi hagi com a mínim 3 participants. En cas contrari, s’inclouran els participants a la categoria immediatament inferior per edat. 

5.    L’organització podrà demanar el DNI a qualsevol participant per verificar la seva edat i identitat.

6.    Els premis per categoria seran els següents: - Lot de productes d’alimentació a:

 •       3 primers absoluta femenina i masculina.
 •       3 primers M-40 i M-50 masculina.
 •       3 primeres M-40 i M-50 femenina.
 •       3 primeres combinat femení.
 •       3 primers combinat masculí.
 •       3 primers combinat mixt. 
 •       Primera local femenina.
 •       Primer local masculí.
 •       Primer equip local femení.
 •       Primer equip local masculí.
 •       Primer equip local mixt.

S’entendrà com a classificat/da local aquell/a participant amb residència legal a Llubí. En el cas dels equips, els 2 membres de l’equip han de ser residents legals a Llubí.

Els trofeus no seran acumulables entre categories.

-            Premi especial de 250 € al participant de categoria individual masculina i femenina que aconsegueixi batre el rècord de la prova, actualment fixat en 56:53 a categoria masculina i 1:01:57 a categoria femenina. En el cas de necessitat de variar el circuit original per causes meteorològiques o per altres motius de seguretat, el premi especial quedarà anul·lat.

-            Regal commemoratiu per a tots els participants/tes.

Cronometratge i control esportiu de la prova:

7.    El cronometratge de la prova es farà mitjançant el sistema de xip. El dorsal i el xip es recolliran a la zona de sortida el mateix dia de la prova fins a trenta minuts abans del començament. No es podrà participar sense xip. El dorsal haurà de ser visible durant tota la prova. A cada participant o equip, se’ls entregaran dos dorsals: un anirà fixat a la bicicleta i l’altre es portarà a sobre durant la cursa pedestre. El xip és únic per participant o equip.

Es imprescindible retornar els xips en lloguer per la duatló un cop s’ha finalitzat la prova. El no retorn del xip, implicarà la desqualificació automàtica del participant o equip.

8.    La prova serà controlada per l’organització i jutges federatius de la FETRIB. Repartits per tot el circuit hi haurà controladors dels participants. L’organització podrà desqualificar a qualsevol participant que cometi irregularitats o que tengui un comportament antiesportiu.

Seguretat:

9.    La seguretat del circuit serà controlada per la policia local i agrupació de protecció civil de Llubí, així com pels membres de la pròpia organització.

10. Es disposarà de metge de carrera i de 2 ambulàncies d’emergència per a l’assistència dels participants.

11. Serà obligatori portar casc de seguretat per a la prova de bicicleta BTT. Sense casc no es podrà prendre part a la sortida de la prova.

12. Es disposarà d’una pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil per a les incidències que poguessin succeir durant la prova. No serà responsabilitat de l’organització les incidències provocades per malalties o patologies prèvies, negligència, comportament imprudent,  o accidents durant els desplaçaments previs o posteriors de la duatló.

13. La prova serà homologada per la Federació de Triatló i per tant, l’assegurança d’accident cobrirà a tots els participants amb fitxa federativa vàlida. Els participants sense fitxa federativa hauran de contractar l’assegurança obligatòria d’accidents. No es podrà participar sense l’assegurança obligatòria.

14. Mesures especials COVID-19:

-            Els participants, amb la inscripció, es comprometen a no acudir a la prova en el cas de presentar símptomes compatibles amb la COVID-19. 

Avituallament:

15. A la zona de meta es disposarà d’avituallament, tant a la finalització de la prova com durant la mateixa pels participants que estiguin competint.

Vestidors, dutxes i guarda-robes:

16. Es podrà fer ús dels vestidors i dutxes ubicats en el Poliesportiu Municipal de Llubí (a 500m de la Plaça de l’Església), abans i un cop acabada la cursa.

17. Es disposarà de servei de guarda-robes a la zona de meta.

Inscripcions:

18. Les inscripcions tendran el següent preu:

 •             Categoria individual: 14€ + 2€ per lloguer de xip.
 •             Categoria combinada: 24€ + 2€ per lloguer de xip.
 •             Participants no federats FETRIB: 5€ assegurança obligatòria d’accidents.

19. Les inscripcions es podran fer a www.elitechip.net fins el divendres 11 de novembre. Únicament els esportistes amb fitxa federativa de la FETRIB en vigor, també podran fer la inscripció a zona de sortida fins 1 hora abans del començament de la duatló (tancament rigorós

de la inscripció a les 9:30h; no s’acceptaran inscripcions a partir d’aquesta hora).

20. Per motius de seguretat i de logística de la prova, es fixa un nombre màxim de participants. S’acceptarà la participació màxima de fins a 120 inscripcions, entre categoria individual i per equips (màxim 30 equips). Es tancarà la inscripció a partir d’aquest número de participants.

21. Els esportistes menors d’edat de 16 i 17 anys que vulguin realitzar la inscripció, hauran de fer entrega del document d’autorització per part de pare/mare o tutors legals. L’autorització haurà d’esser entregada en el moment de retirada de dorsal. Sense l’autorització, no es podrà participar.

22. La inscripció a la prova implica l’acceptació per part dels participants del present reglament i la renúncia a la reclamació contra els organitzadors, col.laboradors, patrocinadors i els seus respectius representants legals, derivats dels danys que es poguessin derivar de la seva participació a la duatló.

23. En tot el no contemplat en el present reglament, l’organització i àrbitres de la FETRIB, tendran la facultat  decidir.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net