VI Cursa i Caminada de Far a Far 2019

Detalle de la Competición

 • Fecha: 05/05/2019
 • Running
 • Formentera
 • Hora: 09:00
 • Inscritos:
 • Límite: 03/05/2019 22:00
 • Derechos:
  Tabla de precios
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorrido:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descargar diploma de participación

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:
16/10/2021 | Menorca

VI Cursa i Caminada de Far a Far 2019

Detalle de la Competición

Nota organització:

La prova esportiva de Far a Far, amb caminada i cursa prevista per demà diumenge 21 d’abril queda ajornada. El dia celebració  s’anunciarà properament. La raó és que el tancament del port no permet assegurar la presència dels elements de seguretat necessaris. Disculpeu les molèsties.

 

NOVA DATA 05 DE MAIG DEL 2019

 

VI Cursa i Caminada FAR A FAR - 2019

REGLAMENT

Presentació:

El Consell Insular de Formentera organitza una cursa i caminada a peu popular anomenada "De Far a Far" que unirà els dos fars de l'illa. La distància a recórrer serà de 26 km.

Data: Diumenge 5 de maig del 2019

Sortida: Far d’es Cap de Barbaria. 09:00 h la Caminada Popular i 11:00 h la Cursa. Meta: Far del Pilar de La Mola

Hora límit d'arribada: 14:00 h.

Assegurances i Responsabilitat:

L'organització disposa de l'assegurança de responsabilitat civil del Consell Insular de Formentera, una assegurança d'accidents que cobrirà a tots els participants i d'assistència sanitària per atendre qualsevol incidència.

Inscripció:

Per a la carrera podran participar totes les persones majors de 18 anys amb llicència federativa o sense.

Per a la caminada podran participar totes les persones a partir dels 16 anys en endavant.

La inscripció es formalitzarà a la web: www.elitechip.net, fins el divendres 19 d'abril a les 22:00 h. Preu de la inscripció:

 • Carrera 20 euros.
 • Caminada 15 euros.

Amb el dorsal es té dret a Samarreta de la prova, Avituallaments, Guarda-roba, Control de carrera amb xip, servei mèdic, Assegurança de Carrera, Trasllat de participants.

Categories:

Només es realitzaran categories en la prova de la cursa quedant la caminada exclosa d'aquesta secció, en no ser considerada competitiva.

Es constituirà una categoria en funció de l'edat i amb un mínim de 3 persones. Si no hi hagués un mínim de 3 persones les persones afectades passen automàticament a la següent categoria superior a la seva.

 • absolut General M18 / F18
 • M30 / F30 M40 / F40 M50 / F50 M60 / F60

Trofeus als 3 primers classificats de cada categoria i la categoria absoluta.

Seguretat de la prova:

L'organització disposa de Personal Voluntari, Protecció Civil i Policia Local que vetllarà pel control de la prova en tot moment.

Al capdavant de la prova hi haurà personal voluntari amb bicicleta correctament senyalitzada que obrirà la cursa. I uns altres que la tancaran.

Recorregut Carrera.

Circuit amb sortida i arribada en els dos fars emblemàtics de Formentera. Amb una distància de 26 quilòmetres, on els participants trobaran trams de carretera, trams de pistes de terra i alguna zona de pedres i sorra.

Per veure els recorreguts descarregar el reglament adjunt a la plana.

Avituallaments:

Es trobaran dos avituallaments amb aigua, begudes isotòniques i fruita. Un en el quilòmetre 10 aprox.,(quiosc 62) i un altre al quilòmetre 19 aprox.(quiosc La Franja – botiquin primers auxilis), ambdòs a la platja de Mijorn.

A la zona d'arribada, al Far del Pilar de La Mola, hi haurà un avituallament més complet on poder reposar forces després de la cursa.

Servei de guarda-roba:

A la sortida hi haurà un servei de custòdia de bosses, que vetllarà per les pertinences dels atletes participants. La retirada es farà a la meta mitjançant el número de dorsal. Que prèviament s'ha d'identificar amb un adhesiu lliurada en la recollida de dorsal.

Control de carrera:

Es realitzarà mitjançant xip que haurà d'estar fixat a la sabatilla (cordons) per a un bon cronometratge. Hi haurà algun control de temps intermig en el lloc on l'organització decideixi, on el dorsal haurà d'estar ben visible. No tenir el dorsal ben col·locat i visible és motiu de desqualificació de la cursa.

Retirada de Dorsals:

La retirada de dorsals es realitzarà a l'entrada - recepció del Poliesportiu Antoni Blanc el dissabte 4 de maig de 17:00 h a 20:00 h (Cursa i Caminada) i el diumenge 5 de maig a la zona de sortida, Far de La Mola, de 8:00 h a 9:00 h (Caminada) i de 9:00 a 10:45 h (Cursa).

Trasllat Participants:

Per ser una zona protegida i difícil accés amb pàrquing limitat només es podrà accedir a la zona de sortida amb autocar facilitat per l'organització.

 • La Savina - Far Es Cap (Sortida) 07:45 h. i 09:30 h
 • Poliesportiu Antoni Blanc - Far Es Cap (Sortida) 08:00 h. i 09:45 h. Bar Es Cap - Far Es Cap (Sortida) 08: 15h i 10:00 h.

(Aquests horaris poden patir alteracions depenent dels horaris de les navieres)

Retorn

L'organització habilitarà llançadores pel retorn des de La Mola, arribant a La Savina i a Es Cap, passant pel Poliesportiu Antoni Blanc.

Formentera, amb data de la signatura electrònica Daniel de la Dueña Ocaña

Tècnic Àrea d'Esports

Consell Insular de Formentera

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2021, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net