V Cursa i Caminada de Far a Far 2018

Einzelheiten des Wettkampfs

 • Datum: 22/04/2018
 • Laufen
 • Formentera
 • Uhrzeit: 09:00
 • Angemeldete:
 • Limit: 20/04/2018 22:00
 • Gebühren:
  Preistabelle
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Strecke:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Teilnahmezeugnis herunterladen

Weitere Wettkämpfe

Andere Wettkämpfe, die Sie interessieren könnten:
29/06/2024

V Cursa i Caminada de Far a Far 2018

Einzelheiten des Wettkampfs

CURSA I CAMINADA DE FAR A FAR
(La Mola-EsCap) 26 km.

22 d'Abril de 2018

REGLAMENT DE “FAR A FAR - 2018”

Presentació:

El Consell Insular de Formentera organitza una cursa i caminada a peu popular anomenada "De Far a Far" que unirà els dos fars de l'illa. La distància a recórrer serà de 26 km.

Data: Diumenge 22 d'abril 2018

Sortida: Far de la Mola. 09:00 h la Caminada Popular i 11:00 h la Cursa. Meta: Far d'Es Cap

Hora límit d'arribada: 14:00 h.

Assegurances i Responsabilitat:

L'organització disposa de l'assegurança de responsabilitat civil del Consell Insular de Formentera, una assegurança d'accidents que cobrirà a tots els participants i d'assistència sanitària per atendre qualsevol incidència.

Inscripció:

Per a la carrera podran participar totes les persones majors de 18 anys amb llicència federativa o sense.

Per a la caminada podran participar totes les persones a partir dels 12 anys en endavant.

La inscripció es formalitzarà a la web: www.elitechip.net, fins el divendres 20 d'abril a les 22:00 h.

Preu de la inscripció:

 • Carrera 20 euros.
 • Caminada 15 euros.

Amb el dorsal es té dret a Samarreta de la prova, Avituallaments, Guarda-roba, Control de carrera amb xip, servei mèdic, Assegurança de Carrera, Trasllat de participants.

Categories:

Només es realitzaran categories en la prova de la cursa quedant la caminada exclosa d'aquesta secció, en no ser considerada competitiva.

Es constituirà una categoria en funció de l'edat i amb un mínim de 3 persones. Si no hi hagués un mínim de 3 persones les persones afectades passen automàticament a la següent categoria superior a la seva.

 • absolut General
 • M18 / F18
 • M30 / F30
 • M40 / F40
 • M50 / F50
 • M60 / F60

Trofeus als 3 primers classificats de cada categoria i la categoria absoluta.

Seguretat de la prova:

L'organització disposa de Personal Voluntari, Protecció Civil i Policia Local que vetllarà pel control de la prova en tot moment.

Al capdavant de la prova hi haurà personal voluntari amb bicicleta correctament senyalitzada que obrirà la cursa. I uns altres que la tancaran.

Recorregut Carrera.

Circuit amb sortida i arribada en els dos fars emblemàtics de Formentera. Amb una distància de 26 quilòmetres, on els participants trobaran trams de carretera, trams de pistes de terra i alguna zona de pedra.

Avituallaments:

Es trobaran dos avituallaments amb aigua, begudes isotòniques i fruita. Avituallament 1, (quiosc La Franja), km 9,50 aprox. i Avituallament 2.(quiosc 62), km 14,80 aprox. ambdós a la platja de Migjorn.

A la zona d'arribada, al far d'Es Cap, hi haurà un avituallament més complet on poder reposar forces després de la cursa.

Servei de guarda-roba:

A la sortida hi haurà un servei de custòdia de bosses, que vetllarà per les pertinences dels atletes participants. La retirada es farà a la meta mitjançant el número de dorsal. Que prèviament s'ha d'identificar amb un adhesiu lliurada en la recollida de dorsal.

Control de carrera:

Es realitzarà mitjançant xip que haurà d'estar fixat a la sabatilla (cordons) per a un bon cronometratge. Hi haurà algun control de temps intermig en el lloc on l'organització decideixi, on el dorsal haurà d'estar ben visible. No tenir el dorsal ben col·locat i visible és motiu de desqualificació de la cursa.

Retirada de Dorsals:

La retirada de dorsals es realitzarà a l'entrada - recepció del Poliesportiu Antoni Blanc el dissabte 21 d'abril de 18:00 h a 20:00 h (Cursa i Caminada) i el diumenge 22 d'abril a la zona de sortida, Far de La Mola, de 8:00 h a 9:00 h (Caminada) i de 9:00 a 10:45 h (Cursa).

Trasllat Participants:

Per ser una zona protegida i difícil accés amb pàrquing limitat només es podrà accedir a la zona de sortida amb autocar facilitat per l'organització.

 • La Savina (Sortida) 07:45 h. i 09:30 h (horaris aproximats) – Sant Ferran - Far de La Mola.
 • Poliesportiu Antoni Blanc (Sortida) 08:00 h. i 09:45 h. (horaris aproximats) – Sant Ferran - Far de La Mola.

Retorn

 • L'organització habilitarà llançadores pel retorn des del Far d'Es cap, arribant a La Savina i passant pel Poliesportiu Antoni Blanc.

Formentera, 28 de febrer de 2018

Daniel de la Dueña Ocaña

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net