Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

#EliteNews: Bon paper de Balears al Nacional de Pista i or, plata i bronze al Nacional de Tri Cross

Els triatletes Laura Gómez, Roger Serrano i Nil Riudavets, del Ferrer Hotels, firmen l'actuació més destacada del cap de setmana, amés dels guanyadors de les curses locals

19/06/2017

La II Cursa Popular Serverina va comptar amb unes 300 persones que hi van participar i el més ràpid dels 10KM va ser l’atleta del CA Fidipides, Pedro Olmo Ruedda qui va acabar amb un temps de 36:11, seguit de Javier Robles Mateos, del Club Atletisme Son Servera (36:57) i de Rubén Vigil Chacón, del CD Sano (37:30). En dones, la més ràpida va ser Marga Umbert, del CA Manacor, qui va creuar la meta amb 43:01, seguida d’Antonia Caldentey (49:10) i de Cati Vives Vives, del CA Artà (49:25).

A Eivissa va tenir lloc la Cursa per las Salut, de Trail, damunt un recorregut de 9,5KM. Els guanyadors van ser William Aveiro, del Trideporte – Ultra Ibiza (39:28) i Ana Bela Castaño, del U-Run/Pitius (49:55). El pòdium masculí el van completar Javi Serra, del Trideporte (41:37) i José Tur Ribas, del Aisea (42:10), mentre que el femení va estar format per Lidia Yern, del Trijasa (52:48) i Laura Planells, del U-Run (53:59).

Alejandro Forcades, del Tirany – Sm2 Tecnologias, va ser el guanyador de la Crono Cas Secretari, damunt 6KM, al imposar-se amb un temps de 27:43 per davant de Juan Navarro Moreno, del Ferrer Hotels Running (28:36) i de Andreu Riera, també del Tirany – SM2 Tecnologias (29:03). En dones, la millor va ser Neus Antich, del Palmarunners, qui va acabar amb un temps de 37:08, per davant de Magdalena Vicens Oliver, de Sa Milana – Alaró (39:11) i de Magdalena Sansó, dels Xendenguets (39:55).

Canviant d’esport, en triatló per contrarellotge, el Sa Pobla va acollir aquesta disciplina que complí la seva quarta edició i on l’equip més ràpid va ser el format per José Guerra, Manuel De la Torre, Juan Antonio Fernández, José Guerra Fernández i Joan Lluís Bibiloni.

Així mateix, el passat cap de setmana va tenir lloc el Campionat d’Espanya per Autonomies on hi van prendre part diversos atletes de Balears. Aquí podeu consultar les classificacions per saber quins han estat els resultats més destacats.

També el Ferrer Hotels ha tingut un paper destacat aquest cap de setmana amb els metalls aconseguits per Laura Gómez, un impressionant or en dones, Roger Serrano i el menorquí Nil Riudavets, segon i tercer respectivament, al Campionat d’Espanya de Triatló Cross disputat el passat cap de setmana. Riudavets, amés, va aconseguir la plata en sub-23 i el Ferrer Hotels va acabar com a millor club.

En les categories de formació, en cadete femení, la nova campiona d'Espanya és Paula Oliver, mentre que el bronze ha estat per Andrea Tomás. També han destacar el 13è lloc de Julia Gallego y el 15 de Sofia Hamad. En homes, Luis Marco ha acabat el 20è. A júnior, Ana soler ha fet 4a mentre que Laia Riudavets ha acabat 8a i en homes, Miquel Ruisech Cardona ha acabat com a subcampió d'Espanya, Carlos Oliver ha estat 4t i Josep Pages, 18è.

També va brillar la medalla de bronze en èlit femení aconseguida per Marga Fullana al duatló cross així com la plata per Miquel Ruisech Cardona. La prova també es va disputar al mateix campionat, a Aguilar de Campo.

Un altre triatleta que ha brillat aquest cap de setmana ha estat Alejandro Sánchez Palomero, qui s'ha penjat el bronze al campionat d'Europa de Triatló PTS4, disputat a Kitbuhel, a Austria.

IMPORTANTE: Sóis muchos los atletas que competís en diferentes pruebas a lo largo del panorama nacional e internacional y resulta prácticamente imposible seguiros a todos. Si queréis que se os mencione en la sección de #EliteNews, envía un email con tu foto, resultado y un poco de información a comunicacio@elitechip.net. Cada lunes por la mañana redactaremos una noticia con los resultados más destacados. Es importante que la carrera en la que participéis tenga un mínimo de reconocimiento y prestigio. No vale ganar la carrera del barrio. Si montáis un grupo de viaje, también nos lo podéis hacer saber y lo compartiremos. ;)

 

 

 

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net