Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

'Feim Kilòmetres' reviu la cursa i dóna protagonisme a les bicicletes

Joan Martí i Mercè Valero presenten un programa carregat de continguts a IB3 Ràdio i per on passen els ciclistes Joan Reinoso i Cata Rayó, així com la triatléta Carolina Sitges, entre d'altres

13/06/2017

El programa d'IB3 Ràdio, 'Feim Kilòmetres', va viure una jornada especial el passat dissabte amb la cel·lebració de la primera cursa que porta el seu nom i que tenia el caràcter solidari a favor de les associacions Open Arms y Zaqueo, i aquest dilluns van reviure els millors moments, entre d'altres temes. No hi va faltar espai per repassar alguns dels resultats més destacats dels esportistes balears, com el testimoni de Joan Reinoso Figuerola, que triomfa al Campionat d'Espanya de Ciclisme MT2 demostrant més que mai que és més fort que un llamp, o la triatleta Carolina Sitges, del Mallorcatrainning, qui s'imposà al Triatló d'Andratx, i que han declarat 'xip de la setmana'.

Dirigit per Joan Martí i també presentat per Mercè Valero, 'Feim Kilòmetres' també recull les impresions de la única ciclista fèmina que va prendre part en el Trofeu Pla de Mallorca, Cata Rayó. 

A les ones d'IB3 Ràdio també hi prenen part els habituals del programa com Carles Suñer Verd, que explica algunes curiositats del cinema com algunes escenes on els actors han hagut de córrer sense poder acudir a dobles i on han posat en risc la seva seguretat, o la fisio de Menorca Trainners, Lucia Barca, que comparteix formes d'actuar davant d'un quadre d'estres.

Com comentavem, el programa es completa amb testimonis de com es va desenvolupar la primera cursa 'Feim Kilòmetres' . Si vols reviure el programa el pots escoltar aquí. 

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net