News

Arriba Feim Kilòmetres a IB3 Radio de la mà d’Elitechip

El programa, conduit pels periodistes Joan Martí Mir i Mercè Valero, tractarà cada dilluns a partir de les 16 hores, l’actualitat atlètica de Balears a IB3

09/05/2016

Els periodistes Joan Martí Mir i Mercè Valero arranquen aquest dilluns día 9 de maig l’emissió del programa radiofònic ‘Feim Kilòmetres’, una aposta d’IB3 que cada dilluns, a partir de les 18 hores, tractarà temes relacionats amb els esports de sumar kilòmetres. El programa està patrocinat per Elitechip.net, en una de les apostes clares per ajudar a donar a conèixer l’atletisme i les proves esportives a tot Balears que es realitzen a l'aire lliure.

En aquest primer programa, Martí i Valero han preparat, entre altres coses, una entrevista amb el mallorquí Miquel Capó i el menorquí Raül Riudavets, corredors integrants de l’equip Compressport que van prendre part a la darrera edición de la ‘The Coastal Challenge’ de Costa Rica i on es van imposar en la modalitat d’equips.

A més, els periodistes han anunciat que també hi haurà el cantautor menorquí Leonmanso, entre altres sorpreses.

A Mallorca, el dial d’IB3 és 106.8, mentre que a Menorca és el 88.6 y a Eivissa i Formentera, el 93.7, tots ells en freqüència modulada.

Tot l’equip d’Elitechip.net es mostra molt orgullós de col·laborar en aquesta iniciativa i els hi desitja a totes les persones implicades en aquest projecte tota la sort del món.

Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net