News

Comença el maig en forma!

26/04/2019

Eivissa i Puigpunyent seran les localitats protagonistes de les dues curses del cap de setmana. A la ciutat pitiüsa s'hi celebra aquest dissabte l'Ibiza Media Maratón, també hi ha la modalitat dels 10 km, la cursa de prop més de 21 km sortirà del de Sant Josep amb final a la capital de l'illa. El diumenge la muntanya prendrà el relleu, al poble de la Serra de Tramuntana i amb el Galatzó de testimoni hi haurà la IV Cursa per Muntanya de Puigpunyent. Són uns 16 km amb uns exigents 900 metres de desnivell.

La setmana que ve també arriba plegada de curses entre setmana. Dia primer de maig, jornada festiva, hi ha 4 esdeveniments esportius. A Menorca, més en concret a Ferreries, hi ha la XVII Cursa Popular del Camí Reial; a Mallorca podreu participar de la IX Cursa es Jai de Búger, les dues curses tenen un recorregut d'uns 10 km a les categories absolutes. El poble de Santa Maria del Camí serà el punt de sortida de la VI Cursa Popular i Solidària de Sa Quarterada.

El maig també comença amb el VI Triatlón Ferrer-Hotels Can Picafort. La badia d'Alcúdia i el municipi de Santa Margalida seran l'escenari de l'esdeveniment que preveu superar els 200 participants.

Publicidad
© Elitechip, 2008-2021, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net