Noticias

Gran i Martín guanyen la CxM Serra Nord.

28/01/2019

Gairebé 500 corredors han participat aquest cap de setmana a la CxM Serra Nord. En la categoria masculina el primer ha estat Antoni Gran que només va ser necessitar 3 hores i 53 minuts per creuar les muntanyes que separen Sóller de Pollença, en segon lloc Miquel Capó amb 3 hores i 58 minuts i Toni Melis amb 4 hores i 4 minuts ha quedat tercer. A la femenina, la més ràpida ha estat Amanda Martin amb 4 hores i 49 minuts, acompanyada de Rosa Riera amb 5 hores i 37 minuts i Susana Blanquer 5 hores i 43 minuts. La cursa curta d'aquesta competició, la XS, va ser per Pep Joan SerraDana Estefanía.

Una de les curses que també ha aplegat molts corredors ha estat la 8 i mig de Campos. Ottar Grønvold, Miquel Capó i Pedro Olmo han conformat el podi masculí i  José Medina, Elena Davi i Maria Soledad Martin, el femení. En total 200 persones han participat en aquesta cursa que ja arriba a la quarta edició.

A la mateixa zona del sud de Mallorca, a la Colònia de Sant Jordi el tercer Duatló Sud. Els més ràpids han estat Guillem Soler i Michelle Flipo. Els han acompanyat al podi Miquel Riusech i Yessica Perez i en tercer lloc Albert Gelabert i Emma Parra.

El Cros també ha estat protagonista del cap de setmana. Al Coll den Rabassa es va celebrar el Motorisa Cros Popular Torre den Pau. Jaume Garcias i Angels Llobera van guanyar en la categoria absoluta.