News

Cap de setmana de cros, trail, asfalt i duatló

25/01/2019

El darrer cap de setmana de gener arriba carregat de curses i de modalitats molt diverses. Hi ha competició tant pels qui els agrada córrer per asfalt, per muntanya o fer cros i també pels duatletes.

Aquest dissabte a les 8 del matí hi haurà el tret de sortida de la segona edició de la CxM Serra Nord, una cursa de 44 quilòmetres que creua les muntanyes entre Sóller i Pollença, on hi haurà l'arribada. En total són 1.850 metres de desnivell positiu. També hi ha la modalitat curta de 18 quilòmetres amb sortida a Lluc a les 12 h i arribada a Pollença.

Sense deixar la terra, el diumenge hi ha una nova edició del Motorisa Txallange amb el Cros Popular de la Torre d'en Pau, al Coll den Rebassa (Palma). Les curses començaran a les 10:30 i poden participar a partir de la categoria aleví.

Si ets aficionat a córrer sobre asfalt, a Campos hi ha la IV Cursa del 8 i mig. Com apunta el seu nom són 8,5 quilòmetres amb sortida a les 10 del matí a la Plaça Major. A més és una cursa solidària a benefici d'una ONG del poble.

I sense deixar el sud de l'illa i si t'agrada el duatló, la Colònia de Sant Jordi és el punt de sortida de la tercera edició del Duatló Sud. Són 4,8 km a peu, 20 amb bicicleta i finalment 2,4 a peu. La sortida serà a les 10 h.

Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net