News

Quina és la teva Sant Silvestre? Apunta’t ja a Elitechip!

19/12/2018

S’apropa el Cap d’Any i és sinònim de Sant Silvestre. L’any acaba a Inca i amb la Sant Silvestre amb més edicions de Mallorca, la 35 Sant Silvestre Ciutat d’Inca. La sortida serà el dilluns 31 de desembre a les 16.30 hores al Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas. En total són 6 km i mig per la ciutat d’Inca, els més joves i les famílies també poden participar de la Cursa Mini Sant Silvestre.

El mateix dia Can Picafort també celebra la VI Sant Silvestre Can Picafort, són 7 km de cursa amb sortida i arribada a les oficines de sortida. El tret de sortida serà a les 16h.

Uns dies abans i a Menorca, el divendres 28 a les 18:30, hi ha VIII San Silvestre Nocturna d’Alaior, la popular més loca. Hi ha diverses modalitats de recorreguts per tots els nivells. També premis a les millors disfresses.

El diumenge dia 30 de desembre a les 11h a nes Pla de Sa Creu, a Sant Lluís, sortirà el XX Sant Silvestre Illa de Menorca. També hi ha diverses curses, una de poc més d’un quilòmetre per a tots els públics i la cursa absoluta de 5 quilòmetres.

Dia 31 a Eivissa hi ha la XXXIX Pujada a la Catedral, la mítica cursa per tancar l'any. Les inscripcions són gratuïtes i la sortida serà a les Andanes del Port a les 16.30 h. En total són 2,3 quilòmetres de recorregut. 

També el 31 però a Palma hi ha la 10 km Diada de Mallorca - Yodeman Skyrunner. Una cursa que recorr el Parc de la Mar i les murades de la ciutat i que té 4 distàncies perquè tant els més petits, com els més grans, aficionats o qui està més entrenat hi puguin participar.

Publicidad
© Elitechip, 2008-2021, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net