News

Un miler de persones participen en un cap de setmana plegat de curses

03/12/2018

Eivissa ha estat l'escenari aquest cap de setmana de les 3 Días Trail Ibiza. Tuxa Negri i Daniel García Gómez han guanyat en la categoria absoluta de l'Ultra. Han fet un temps acumulat de 13h:22m:03s i 10h:13m:03s, respectivament. El podi femení l'han completat Susana Blanquer i Sasha Roig Squire i en masculí Marc Ollé Bernades ha estat segon i Toni Calderon Guillen tercer.

En la categoria de marató els més ràpids han estat Nuria Dominguez i Jose Angel Díaz Bautista i en la mitja marató Aroa Sio Seijo i David Alonso Nogueira. Tot en un cap de setmana de running i bon ambient, més de mig miler de persones han participat en alguna de les curses organitzades.

El cap de setmana també té més noms propis. Miquel Angel Capo (1h:01m:35s) i Anuchi Gago (1h:15m:53s) han guanyat el duatló de Sa Pobla en les categories masculí i femení absoluta. En segon lloc ha arribat Guillem Tomeu Vadell entre els homes i Patricia Cardona entre les dones. tanquen el podi Miguel Fernandez i Chloe Serra. Per relleus les parelles han guanyat Francesc Obrador i Biel Cladera amb un temps de 1h:02m:39s; Nuria Tauler i Marc Dols (1h:13m:21s ) en categoria mixta i Cristina Estarellas i Antònia Siquier (1h:18m:20s) en la categoria femenina.

La primera edició de la Mitja Marató des Llombards ha estat per Diego Martínez (1h:14m:54s) i Aina Lozano (1h:42m:24s); el quart de marató l'han guanyat Toni Puigros i Victoria Albelda. En la distància dels 10km de la I Cursa "Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat", Pedro Olmo i Maria Del Mar Fortea han estat els primers.

També ha estat un diumenge de Cros. Mohamed Raisi i Margarita Fullana han guanyat el XIII Cros Cala Agulla. A la Motorisa Cros Popular Illes Malgrats, els primers de la categoria absoluta han estat Angels Llobera i Carlos Coll.

Publicidad
© Elitechip, 2008-2021, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net