Nachrichten

Molt més que una cursa

La jornada serà aquest diumenge a Palma i a més de la cursa hi haurà activitats esportives adaptades

28/11/2018

La primera cursa pel "Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat" omplirà aquest diumenge de petits i grans el poliesportiu Príncipes de España. Hi haurà cinc curses on podran participar des dels benjamins fins a la categoria absoluta on hi haurà la possibilitat de córrer 5 o 10 quilòmetres. El tret de sortida serà a les 10 del matí.

VOS PODEU INSCRIURE AQUÍ

La jornada començarà a les 10 i fins a les 14 h hi haurà activitats esportives adaptades com volei, slalom, boccia, bàdminton, bàsquet, tenis, etc. A aquestes activitats hi haurà exhibicions per part dels esportistes del Centre de Tecnificació, esportistes de les Federacions i esportistes de clubs col·laboradors.

Per tancar la Jornada, l'esportista Teresa Perales i Úrsula Pueyo realitzaran una xerrada on compartiran amb nosaltres la seva experiència com a esportistes.

Recorregut de la cursa i distàncies

El recorregut de les proves populars i absoluta començaran i finalitzaran a la Pista d'Atletisme del Poliesportiu Príncipes de España i es dirigirà per la porta lateral cap a la Via Asima direcció al Gremi Teixidors - Vial lateral del Camí Vell de Bunyola gir cap a Gremi Sabaters Gremi de Picapedrers Gremi Sabaters - 17 de juliol Camí dels Reis Gran Via Asima i finalment la Pista d'atletisme del poliesportiu on estarà ubicada la meta.

Les distàncies són: 400 m. alevins, 800 m. benjamins, 2.000 m. prova per Infantils, Cadets, Popular, majors de 65 anys (homes i dones) 5.000 m., Absoluta, per a majors de 16 anys i fins a 64 inclusivament., 10.000 m.

VOS PODEU INSCRIURE AQUÍ

Publicidad
© Elitechip, 2008-2021, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net