Elitechip HomeNews

News

Una mica de running i a l’aigua amb el BESTFEST!

Quatre curses comparteixen cartell aquest cap de setmana al calendari d’Elitechip amb l’esdeveniment The Open Water Swim que durarà una setmana amb proves cada dia

24/05/2018

Darrer cap de setmana del mes de maig i ho fem amb un esdeveniment diferent de tots, el BESTfest The Open Water Swim, que dura una setmana, a banda de quatre activitats per calçar-nos les bambes. Amb el bon temps la mar cada vegada està més present al nostre calendari.

L’encarregada d’obrir el cap de setmana serà la Carrera de la Fortaleza de la Mola, al municipi menorquí de Maó, on hi haurà una mena de cross dins una instal·lació carregada d’història i que ofereix unes vistes increïbles. El cross serà de 7,5KM tot i que també hi haurà curses pels més petits, des de 250 metres fins a 1KM. Ho pots consultar tot aquí.

Colonia de Sant Jordi serà l’epicentre de la natació a aigües obertes a Balears des del dissabte amb la celebració del BESTfest – The Open Water Swim Festival, una sèrie de proves a aigua oberta per a tothom. Ho pots llegir a aquest enllaç.

Ja el diumenge, Palma acull la primera edició de la Cursa Solidària Col·legi Balmes, un esdeveniment amb recorreguts pels més petits, una caminada popular de 3KM i una cursa absoluta de 6KM. La cursa és a benefici de Red Star School Uganda. Apunta’t aquí.

També a les 10 del diumenge, a Eivissa hi haurà la Cursa-Caminada Viure sense tabac, un esdeveniment que pretén conscienciar a la població de la importància de no fumar. El recorregut serà de 5KM i el famós ‘hermano mayor’ de la televisió, Pedro García Aguado, serà el padrí de la cursa. A banda també hi haurà altres activitats. Les pots mirar a aquest enllaç.

Tanca el cap de setmana la Cursa Marxa Nórdica Son Ferrer amb dos circuits a triar entre 6 i 10Km per Son Ferrer. Alhora, és campionat de Clubs de Marxa Nòrdica, tot i que s’hi podrà participar de forma individual. Aquí tens tots els detalls.  

Publicidad
© Elitechip, 2008-2019, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net