Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Un maig de vambes, de vi i de córrer

Vuit proves ocupen aquest cap de setmana en les que gairebé 4.000 esportistes participaran repartits entre sis curses, una marxa i una sortida en bicicleta.

10/05/2018

El dissabte, a partir de les 7 hores, tindrà lloc una nova edició dels Brevets Mallorcaultracycling, amb aquest cas amb un recorregut de 400KM que es podran fer amb un màxim de 27 hores. La sortida serà a Hotel Amic Horizonte. T’ho expliquem aquí.

A partir de les 9 es donarà la sortida a la Trail Cinc Cims Randa, una prova de muntanya només per federats i on hauran de recórrer 20KM. Per complementar la festa esportiva, els organitzadors han preparat una torrada amb concert. Consulta-ho a aquest enllaç.

Ja per la tarda, a les 16.30 hores, hi haurà una nova edició i ja en van 29, de la Semi Marató Fira de Maig Memorial Toni Lladó, a Campos amb una cursa estel·lar de 12,4KM i una altra popular de 7,6KM, on també hi ha premi de fotografia i curses adaptades per edats en categories escolars. Clicka per llegir més.

A les 17.30 l’acció es trasllada a Palma, al Passeig Marítim, on hi ha la cursa popular Corre x tu piel, un esdeveniment esportiu que també pretén conscienciar a la gent de la importància de cuidar la pell. Hi haurà una cursa de 4KM i una altra de 8KM. Participa-hi a aquest link.

A la mateixa hora, a les 17.30 hores, tindrà lloc una nova edició de la Mitja Marató de Formentera i de la cursa dels 8KM de Sant Ferran. Un esdeveniment amb 3.000 participants que ompliran de kilòmetres la petita de les Pitiüses.  Les inscripcions estan tancades i tot està a punt per a viure una gran festa de la que podeu llegir més aquí.

Ja el diumenge, a les 10 hores hi ha la Cursa Popular CEIP Sa Graduada, amb curses pels més petits, la cursa absoluta de 5,7KM i una marxa popular. La cursa es complementarà amb berenar a càrrec de l’APIMA i sorteig de diferents regals. T’ho expliquem a aquest enllaç.

El cap de setmana el tancarà un esdeveniment original i ofereix caminar, no córrer, i vi de Binissalem. Arriba, a partir de les 10.30 hores, la 1ª Marxa Nòrdica Wine Days DO Binissalem. Una passetjada que passarà per algunes de les bodegues de Binissalem i on no hi faltarà la cata de vins. Ho pots llegir aquí.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2019, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net