Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Llego a Sa Pobla o duatló a Ca’n Picafort?

Dues són les competicions que hi ha aquest cap de setmana al calendari Elitechip.net, inclosa Sa Llego minyona. A quina ens veurem?

11/01/2018

El calendari d’aquest cap de setmana d’Elitechip.net compta amb dues curses ben diferents per a que pugueu seguir amb la rutina ‘post festes’ amb teràpia d’asfalt. Tot i que prest arribaran les festes de Sant Sebastià i Sant Antoni.

El dissabte, Sa Pobla es vestirà de gala per acollir Sa Llego, a partir de les 16:15 hores, al Parc de Can Cirera Prim i amb una distància de 7,78KM. Un euro de cada inscripció serà a favor de causes socials. Aquí teniu tots els detalls.

Coincidint amb aquesta cursa també es disputarà a Sa Pobla Sa Llego Minyona, una cursa pensada pels més petits amb tres distàncies per a que els i les més joves visquin l’ambient. Hi haurà la Cursa Dimoni Negre, de 350 metres, la Cursa Bar sa Sini, de 850 metres, i la Cursa Grouxo, de 1,2KM. Les inscripcions són gratuïtes i hi haurà un obsequi per tots els participants. A aquest enllaç hi ha la informació.

Ja el diumenge, Ca’n Ficafort acull el Duatló Sprint, a partir de les 10 hores, i amb una distància de 5KM de córrer + 20KM de bicicleta + 2,5KM. També hi ha la possibilitat de fer la prova per relleus. T’ho expliquem aquí.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2019, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net