Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Reinoso i Cañellas guanyen la primera edició dels premis 'Feim Kilòmetros'

Hi ha hagut més de 10.000 vots en la elecció dels guanyadors d'aquests premis que organitzen el programa dirigit per Joan Martí i presentat també per Mercè Valero

08/01/2018

Els amics del programa radiofònic, 'Feim Kilòmetres' que s'emet cada dilluns a les ones d'IB3 Ràdio han concedit la primera edició dels premis que duen el nom del programa i que han anat a parar a mans de Joan Reinoso i Joana Maria Cañellas. El programa, dirigit per Joan Martí i també presentat per Mercè Valero, ha emès un comunicat a la pàgina web del programa que us traslladem aquí:

La primera edició dels Premis Feim Kilòmetres ja té guanyadors. Joana Maria Cañellas Joan Reinoso s’han imposat de manera contundent les votacions a atletes de l’any, segons els seguidors del programa.

L’atleta Joana Maria Cañellas, guanyadora de la Copa Balear de curses de muntanya, ha obtingut un 51’9% dels vots, seguida d’Amanda Martín (18’6%) i Bel Calero (9’7%).

I Joan Reinoso, bronze al Mundial de Ciclisme adaptat, s’ha imposat a les votacions amb un 40’1%, per davant de Tòfol Castanyer (25’2%) i Alejandro Forcades (18’3%).

La primera edició dels premis Feim Kilòmetres ha estat tot un èxit. Més de 10.000 vots dels seguidors del programa d’IB3 Ràdio per triar els esportistes FKM del 2017. Aquest premi simbolitza la capacitat de lluita, de sacrifici i de superació dels atletes, més enllà de la modalitat esportiva que practiquen.

Feim Kilòmetres dedicarem un programa a homenatjar els dos guanyadors i entregar-los el guardó dissenyat específicament per a l’ocasió.

Aquí podeu conèixer una mica més i millor a na Joana Maria Cañellas, mentres que a Youtube hi ha un fantàstic documental que explica l'història de Joan Reinoso.

Tot l'equip d'Elitechip volem donar l'enorabona tant als guanyadors com als finalistes com als promotors d'aquesta iniciativa que dóna visibilitat als esports de resistència i a les històries de superació, entrega i sacrifici!

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2019, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net