Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Córrer solidari per tancar el novembre

Quatre esdeveniments sobresurten al calendari d’Elitechip amb tres cures i un duatló, el de Montuïri que forma part del Challenge Duatló Cross Es Pla 2017

24/11/2017

Quatre proves són les encarregades de tancar el mes de novembre al calendari d’Elitechip.net. Tres curses a peu i un duatló tindran lloc el diumenge.

La primera de les cites serà a les 9.15 hores a Montuïri amb el dutló que forma part del Challenge Duatló Cross Es Pla 2017, una competició que arriba al seu tercer capítol després de Lloret i Llubí i que tindrà pendent la final a Cotitx el 3 de desembre. La cursa, per la que hi haurà categories, comptarà amb 4,4KM de cursa a peu, 13,6KM de btt i 2,2KM per tancar. Aquí teniu la informació.

A les 9.30 hores hi haurà la III Trail Solidaria Policia Local Calvia a benefici de la Associació ADAYO PBO. Hi haurà curses pels més petits, en un altre esdeveniment a la mateixa hora, i pels adults dues distàncies de 10,2 i 15,3KM. Encara hi queden places. Ho podeu llegir aquí per la cursa d’adults i aquí per la d’infants.

 Per acabar, també el diumenge, a partir de les 11.25 hores tindrà lloc el III Cross Popular Badia De Palma, al parc Ses Cases Noves Es Pont d’Inca. Abans i després, durant tot el matí hi haurà diferents sortides per categories. Aquí les podeu consultar.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Du bist immer bei
uns, Tolo!
© Elitechip, 2008-2019, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net