Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Clisme, córrer i ciclisme i molta solidaritat

Dues proves encapçalen el cap de setmana al calendari de proves d’Elitechip amb la Duatló Popular de Menorca a Ciutadella i la IV Volta amb Sitra i Colla de 3 MTB 2017 a Porreres, les dues de caire benèfic

17/11/2017

El novembre segueix el seu curs i a manca de pluges hi ha la opció de fer esport. Dues proves destaquen al calendari d’Elitechip.net per aquest cap de setmana. Per una banda serà la Duatló Popular de Menorca, que es farà a Ciutadella, i per l’altra la Volta amb Sitra i Colla de MTB que es farà a Porreres.

El diumenge, a partir de les 10 del matí, es donarà sortida a la IV Volta amb Sitra i Colla de 3 MTB 2017 a Porreres, una prova de resistència que consisteix en donar el màxim de voltes en colles de tres a un recorregut de BTT. És una prova amb caire benèfic ja que és a benefici de l'Associació Balear de la Síndrome X Frágil, l'Associació d'Asperger Balear i l'Associació Tip Tap. Aquí teniu tota la informació.

A les 10.30 hores l’acció es trasllada al municipi menorquí de Ciutadella, on tindrà lloc la XVI Duatló Popular de Menorca 2017, a favor de la Creu Roja Ciutadella. Hi haurà diferents distàncies per les categories, a partir dels 8 anys. Pels adults el recorregut serà de 5KM de cursa a peu, 14KM de BTT i una volta per acabar a peu. Teniu tots els detalls a aquest enllaç.

 

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net