Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Cuina, aventures per Alaska, Jazz y la cursa Run4ELA, menú del 'Feim Kilòmetres'

Joan Martí i Mercè Valero oferèixen als microfons d'IB3 Ràdio una proposta molt completa i ideal per fer-nos companyia a les estones d'entrenament

25/10/2017

Sabieu que uns dels grans secrets dels èxits del solleric Tòfol Castanyer està a la cuina? O que l'escaladora Sílvia Vidal està especialment enamorada d'Alaska? O que el Jazz pot ser un bon company d'entrenaments? Tot això i molt més són les propostes que van oferir el passat dilluns als microfons d'IB3 Ràdio al programa 'Feim Kilòmetres' que dirigeix Joan Martí i també presenta Mercè Valero. A aquest enllaç el pots tornar a sentir.

Martí i Valero entrevisten aquesta setmana a Marc Martínez, cuiner i encarregat de preparar-li els gels, les barretes i els batuts a Tòfol Castanyer. El cuiner, també corredor, sap el que li ha de donar al corredor de Sóller en cada moment i per cada cursa i tenim el privilegi d'escoltar alguns secrets de la seva tasca. 

Una altra que passa pels micros és Silvia Vidal, escaladora, qui comparteix la seva aventura per la fantàstica, atractiva i exigent regió d'Alaska. Qui vol viatjar una mica?

La responsabilitat del 'xip de la setmana' recau damunt Toni Roldan i els amics de 'Feim Kilòmetres' expliquen en què consisteix la carrera solidaria de Run4ELA  i la fisio de Menorca Trainers, Lucia Barca, explica els pros contres dels exercicis d'alta intensitat. Carlos Sunyer ho tanca tot recomenant Jazz per córrer. Ho has tastat mai?

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net