Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Tots els focus, en l’Artiem Half Menorca

Arriba el cap de setmana més especial per la localitat de Fornells amb una nova edició del triatló que ha penjat el cartell de no hi ha places. Més de 600 participants prendran part però no serà la única prova

22/09/2017

La tercera edició de la Artiem Half Menorca Triatló serà el centre d’atenció d’aquest cap de setmana al calendari d’Elitechip.net amb una prova que comptarà amb més de 600 persones implicades. No serà l’única ja que també hi ha la MTB Berganti Bikes, el Trail Nordic Palma, la Cursa Popular de Calonge i també la de Pla de Sant Mateu.

La encarregada d’obrir el cap de setmana serà la MTB Berganti Bikes, una prova de mountain bike per etapes que tindrà lloc aquest divendres, dissabte i diumenge. El divendres es farà un pròleg de 12KM, dissabte es farà un circuit nonstop de 3 hores per Costitx i el diumenge hi ha 3 hores nonstop per Lloret. Aquesta etapa està oberta a qui no vol fer els tres dies i només en vol fer un. 54 bikers prendran part en l’esdeveniment. Aquí pots llegir més informació.

El diumenge, a partir de les 7.30, tindrà lloc la tercera edició de la Artiem Half Menorca triatló amb uns 600 participants que prendran part o bé en la distància Half (1,9KM + 90KM + 21KM) o en la Short (1KM + 34KM + 9KM). Tot serà a la fantàstica badia de Fornells on es viurà un any més un ambient únic. Si hi voleu prendre part, podeu consultar els horaris aquí.

 Poc després, a les 9.30 hores, arranca la Trail Nordic Palma, una cursa per muntanya que també es pot fer en marxa nòrdica i que té 13KM de distància amb un desnivell d’uns 1600 metres. També serà campionat de Balears cadet i júnior. Aquí en podeu llegir més.

A les 10, a la localitat mallorquina de Calonge, hi haurà la cursa popular de 6KM que es podrà fer corrents o en marxa nòrdica amb sortida i arribada a la plaça Sant Miquel. Al acabar hi haurà berenar per tots. A aquest enllaç podeu consultar la informació.

La darrera cursa del cap de setmana serà la Cursa Popular Pla de Sant Mateu a Eivissa que servirà d’homenatge als corredors populars. Serà un recorregut de 10KM pels absoluts i també hi haurà recorreguts adaptats per les categories de formació. En podeu llegir més aquí.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net