Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Comença la temporada, torna ‘Feim Kilòmetres’

El programa dirigit per Joan Martí i també presentat per Mercè Valero torna aquest dilluns a les 18 hores a les ones d’IB3 Ràdio amb novetats i amb el millor repàs a l’actualitat esportiva de Balears

15/09/2017

La tornada del setembre significa que tornen les classes, els entrenaments i, per supost, ‘Feim Kilòmetres’ el programa d’actualitat esportiva que dirigeix Joan Martí i que també presenta Mercè Valero, a les ones d’IB3 Ràdio cada dilluns a les 18 hores. El format de programa es manté, amb les seccions com l’Avituallament, amb la fisio de Menorca Trainers, Lucia Barca, o el punt de vista especial de Carlos Suñer, corredor, alpinista i crític cultural del programa.

Una de les novetats per aquest curs és que després de fer la primera edició de la cursa Feim Kilòmetres, arriben els premis Feim Kilòmetres que es donaran als atletes més destacats del 2017.

Alguns dels continguts per aquesta primera entrega del programa són una entrevista al músic trompetista Bernat Xamena, qui també es triatleta i va acabar 5è al Poweman de Suïssa i explicarà una història molt personal, així com les experiències de Derek Watson i Angels Llobera a la Riaño Trail Run.

En Joan i na Mercè han preparat moltes més sorpreses per aquest retorn especial on es manté un any més la simfonia de Leonmanso.  

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

 

 

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net