Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Tres curses, dues travesies, un triatló, una marxa nórdica i una cursa de 'colxonetes', terapia d’agost

Sembla que la calor dóna una treva i són set les proves que ocupen el calendari d’Elitechip per aquest cap de setmana, sis a Mallorca i una a Eivissa

11/08/2017

El cap de setmana d’Elitechip comença aquest divendres amb la disputa de la Cursa Popular de Sencelles, una prova de 5KM on hi ha obsequi pels primers 100 inscrits i que al final d’un recorregut per dins Sencelles, que comença a les 20 hores, us trobareu aigua i fruita. Aquí en teniu els detalls.

El dissabte, a partir de las 10.00 hores, el Club Natació Muro organitza la XI Travessa Can Picafort amb un recorregut de 1,3KM que sortirà al darrer moll de Can Picafort. Podeu consultar els detalls a aquest enllaç.

Per la tarda, a les 19.30 hores, Campos serà l’escenari de la segona edició del Camí de Sa Serra, una prova de 10KM a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Cancer amb l’alicient que els primers 300 tindran un obsequi. Aquí teniu la informació.

El diumenge comença l’activitat a Eivissa, al Calo des Moru a les 9.30 amb una travessia popular de 850 metres amb motiu de les Festes de Sant Bartomeu. També hi haurà el Campionat d’Eivissa de ‘colchonetes’, una iniciativa molt divertida on hi ha diferents premis. Podeu consultar els detalls aquí.

 A la mateixa hora, a la platja de Cala Agulla, a Cap de Pera, hi haurà la Copa Balear de Marxa Nordica. Teniu la informació a l’enllaç.

També a les 9.30 hores, Sóller acull la Cursa Popular Ciutat de Sóller amb una cursa popular de 8,6KM, una minicursa d’1KM i una altra d’iniciació de 230 metres. La inscripció compta amb 1 euro que es destinarà a Caritas Soller. Ja va per la seva edició 38 i en podeu conèixer més aquí.

El cap de setmana competitiu acabar a partir de les 10.00 hores amb la disputa del Tritatló Cala Agulla – Playas de Capdepera amb una distància de 750 metres de natació, 10KM de btt i 4,5KM de cursa a peu. Aquí teniu la informació.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net