Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Un cap de setmana i sis proves per elegir

El juliol es despedeix amb sis propostes molt relacionades amb l'aigua, cinc a Mallorca i una a Eivissa, i amb especial interés en la Cursa Aspanob, per ajudar al projecte

27/07/2017

Nou cap de setmana carregat d’activitats al calendari d’Elitechip. Fins a sis esdeveniments ens podreu trobar i podreu gaudir de l’estiu practicant una mica d’esport. Cinc proves a Mallorca i una a Eivissa són les propostes que us oferim per aquest dissabte i diumenge.

Els més matiners seran els més de 100 participants que hi haurà a la Travessa Son Serra del dissabte a les 9.00 a Son Serra de Marina. Per davant hi haurà una travessa de 5KM. Aquí teniu els detalls.

Pel capvespre, a les 18 hores, Llubí serà l’escenari de la Cursa Popular Sant Feliu de Llubí que comptarà amb Canicross i que serà el Memorial Miquel Vidal. Hi haurà distàncies adaptades per categories i cursa absoluta de 5,5KM. El canicross serà de 2,2KM. No us ho perdeu! Més informació aquí.

A les 19 hores és el moment de posar-nos en versió solidària ja que tindrà lloc la Cursa Corre Per Aspanob, a Puigpunyent, on hi haurà curses infantils, nòrdic walking, caminada solidaria i cursa absoluta de 3,6KM o de 7,2KM. La inscripció és un donatiu per Aspanob. Aquí teniu els detalls.  

El diumenge, a les 9.30 hores, la platja de Can Pere Antoni, a Palma, serà l’escenari de la final de la Lliga d’Aquatlons Ciutat de Palma de la mà de El Corte Ingles. Hi ha proves pels més petits (400 metres + 100 metres + 400 metres) així com pels adults 2,5KM de córrer + 1KM de natació + 2,5KM de córrer. Hi ha més de 170 inscrits. Aquí podeu consultar la informació.

A la mateixa hora, a Eivissa, tindrà lloc el III Aquatló Ciutat d’Eivissa amb 2,5KM de carrera + 1KM de natació + 2,5KM de carrera a la Platja de Ses Figueretes. Tots els detalls els teniu aquí.

Ja a les 10 hi haurà el Triatló de Muntanya Ciutat de Sóller, amb 1Km de natació + 20KM de btt + 5KM de cursa a peu. Una prova que es pot fer per equips o individual i que compta amb 135 inscrits. Consulta la informació aquí.

 

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net