Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

T'imagines celebrar una medalla que creus que has guanyat i al final, no?

Fantàstic programa de Joan Martí i Mercè Valero al 'Feim Kilòmetres' carregat d'entrevistes i continguts que podeu viure o reviure amb només un click començant per la història de Joan Munar

26/07/2017

Posa’t en situació... Estàs en una cursa a on estàs a punt de guanyar la medalla d’or, de fet creus que l’has guanyada, que ja ho tens fet i, com és lògic, ho celebres... Però de cop et diuen que no l’has guanyada tu sinó un altre esportista. Com et quedaries? Aquesta sensació és la que va viure fa uns dies Joan Munar. Resignat explica “Ens vam equivocar. La normativa és igual per a tots”.

Ell és un dels protagonistes de la nova entrega del ‘Feim Kilòmetres’ que dirigeix Joan Martí a IB3 Ràdio i que presenta juntament amb Mercè Valero i que es va emetre el passat dilluns i ara podeu recuperar.

Una victòria que si va ser i que si es va poder celebrar va ser la de Angels Llobera, al Gran Trail Aneto, i que serveix de motiu de pes per nombrar-la ‘Xip de la setmana’. Al programa explica les seves sensacions pel triomf i per la gran temporada que està protagonitzant.

També llueixen gran somriure Sa Milana, Tomeu Canals, qui va imposar-se en la categoria promesa a Benasque i la ferrerienca Maria Pallicer, qui comanda sense rival a la Lliga de Curses Populars d’Estiu a Menorca.

Competicions al marge, els amics d’IB3 Ràdio ens presenten un triatleta que segueix competint als seus fantàstics 71 anys. Ell és Toni Noe i assegura: “No penso en la retirada”.

També comparteixen amb nosaltres un lloc increïble pels amants del trial: El Bar Gusi, un negoci de restauració que just sembla un museu amb material de curses i de les principals estrelles de la competició, on també tenen els seus plats. Els mallorquins Toful Castanyer i Pere Rullan donen nom a dues propostes gastronòmiques. Us convidem a escoltar l’entrevista per saber de quins es tracten.

Carlos Sunyer Verd analitza i comparteix els inicis de l’alpinisme a partir del documental ‘El sentimiento de la montaña’, i Lucia Barca, de Menorca Trainers, explica en què consisteix la vigorexia.

Tot això i molt més ho teniu només a un click de distància i suposa una gran alternativa per acompanyar-nos un capvespre d’estiu.

 

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net