Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

'Feim Kilòmetres' voltant el món en 80 maratons

Nova entrega del programa dirigit per Joan Martí i també presentat per Mercè Valero que compta amb entrevistes als triatletes Joan Nadal i Leonor Font, al periodista Arcadi Alibés i molt més

11/04/2017

Si dilluns és sinònim de ‘Feim Kilòmetres’ a les ones de la freqüència mitja, el dimarts ho és a www.elitechip.net. Si et vas perdre el programa d’ahir o el vols tornar a sentir, només has de clicar a aquest enllaç i gaudir amb la programació que vam preparar fantàsticament Joan Martí i Mercè Valero.

Aquesta setmana passen pels micròfons d’IB3 els millors classificats nacionals de la 20ª edició del Triatló Internacional de Portocolom, Joan Nadal i Leonor Font, així com la guanyadora del campionat de Balears de Mitja Marató, Sebastiana Llabrés.

Toni Marí, tercer classificat de la Ibiza Marathon, explica les seves sensacions de córrer en casa i acabar com el millor esportista nacional.

I sense moure’ns de les Pitiüses, Grabriel Rojo de Yes With Cancer explica el seu projecte ‘Juntos somos más fuertes’ que consistirà en participar a la Volta a Eivissa en BTT d’aqui uns dies.

Altres continguts destacats són la intervenció del periodista de TV3 Arcadi Alibés qui ha fet de la seva passió per córrer maratons un llibre, ‘La volta al món en 80 maratons’.

Carlos Suñer Verd aporta un aspecte molt curiós sobre quans de bits per segon ha de tenir una cançó per ser efectiva i quin atleta ha escrit la seva pròpia cançó.

També hi ha lloc per la salut al ‘Feim Kilòmetres’ ja que la dermatòloga, Rosa Taberner comparteix consells per cuidar de la nostra pell amb el sol quan sortim a entrenar i la fisio, infermera i coaching nutricional de Menorca Trainers, Lucia Barca ens dóna una sèrie de consells per evitar que els mugrons sagnin quan sortim a entrenar.

Tot això i molt és a ‘Feim Kilòmetres’ i només a un clic de distància.

I recordeu que Elitechip i ‘Feim Kilòmetres’ organitzen la primera edició de la Cursa Feim Kilòmetres que serà a Palma, al Castell de Bellver el proper dissabte 10 de juny. Aquí us hi podeu inscriure o consultar la informació.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net