Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

'Feim Kilòmetres' amb el popular Josef Ajram, una tricampiona d'Espanya i molt més

El programa de Joan Martí i Mercè Valero ofereix el peculiar testimoni de l'esportisa català, aíxí com el repas a l'històric doble doblet nacional del Ferrer Hotels i la Epic Cami de Cavalls 360º, entre altres temes

19/03/2017

Ja és dilluns i és sinònim de 'Feim Kilòmetres' a IB3 Ràdio de la mà de Joan Martí i de Mercè Valero. A partir de les 18 hores els podeu escoltar a les diferents freqüències de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. 

Si voleu anar obrint boca, aquí teniu el programa que van fer la setmana passada que va estar carregada de continguts genials.

D'entrada, una entrevista amb la incombustible Àngela López, campiona d'Espanya per tercer cop o una xerrada amb la guanyadora de la Lloseta Xtrem, Joana Maria Cañellas, qui ha estat nomidada Xip de la setmana!

A l'espai dirigit per Joan Martí i també presentat per Mercè Valero també es va parlar de l'històric doble doblet del Ferrer Hotels Club Deportivo així com de la tercera edició de la Epic Cami de Cavalls 360º. 

Més enllà de la competició, també van passar pels micròfons d'IB3 Ràdio el psicòleg esportiu i coach, Antonio Nuñez, la fisio de Menorca Trainers, Lucia Barca qui parla de l'anèmia del corredor.

Carlos Sunyer Verd entrevista al mediàtic esportista i day tradder Josef Ajram qui parla de les seves aventures i molts continguts més.

Si no el vau poder escoltar o el voleu tornar a viure, ho podeu fer a aquest enllaç.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
You will always be with
us Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net