Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Un 'Feim Kilòmetres' dedicat a les dones i carregat de temes

Joan Martí i Mercè Valero proposen un programa a on es parla des del Marató de Sables, amb Laia Díez, fins al projecte Around the Ammonite, de Luis Velasco, i el canvi de disciplina de David Muntaner

07/03/2017

Els amics de ‘Feim Kilòmetres’ d’IB3 Ràdio ens proposen una nova entrega del seu fantàstic programa que dirigeix Joan Martí i també presenta Mercè Valero en aquest cas dedicat al Dia Internacional de la Dona i contra qualsevol discriminació racial, de gènere o de condició sexual. Pels micròfons passen tres dones, la corredora Laia Díez, guanyadora de la Compressport Trail Menorca Cami de Cavalls 2016, la fisio de Menorca Trainers, Lucía Barca i la ciclista mallorquina Mavi Garcia qui aquest passat cap de setmana es va proclamar campiona d’Espanya de duatló de llarga distància.

Díez explica que el gran objectiu d’aquest any és la Marató dels Sables però que el cor li demana també córrer a Menorca”, una situació que complica la seva temporada. Com es resoldrà?

Mavi va oferir una nova exhibició en aquest cas al nacional disputat a Orihuela on no va trobar rival i va liderar el duatló de 15KM de cursa a peu, 60 de bicicleta de carretera i 8KM de cursa a peu per acabar revalidant el títol nacional.

Barca, per la seva banda, comparteix amb els amics de ‘Feim Kilòmetres’ les raons per les que als corredors se’ls hi posen les ungles negres. Un misteri que no té massa misteri si va acompanyat d’una explicació tan bona.

Amés de dones, també passen pels micros d’IB3 ràdio el ciclista David Muntaner que competirà d’ara en endavant al ciclisme de muntanya, així com Luis Velasco Roldan qui explica el projecte Around the Ammonite una guia per córrer per zones fora de les habituals.

Així mateix, no falla Carlos Suñer Verd qui per aquesta setmana xerra de Fugitivos, una pel·licula de Tony Curtis i Sidney Poitier.

Si no el vas poder escoltar o el vols tornar a escoltar només has de fer un ‘click’ aquí.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net