Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Neix la primera cursa Feim Kilòmetres!

El programa d'aquest dilluns de Joan Martí i Mercè Valero va anunciar aquesta noticia, amés d'altres temes, una competició prevista pel 10 de juny a les 20 hores a Palma

28/02/2017

Quina sorpresa i de les bones, la que tenia preparada Joan Martí i Mercè Valero pel programa 'Feim Kilòmetres' d'aquest dilluns. Amb un programa especial dins el marc del dia de les Illes Balears, els dos periodistes van emetre en directe des del Passeig Segrera de Palma on van anunciar que el proper 10 de juny tindrà lloc la primera edició de la Cursa Feim Kilòmetres. Es tracta d'un esdeveniment organitzat per Elitechip amb el programa com a col·laborador i que recull l'herència de les tradicionals curses que tenien lloc entre el Castell de Bellver i La Seu, damunt uns 10KM.

Pels microfons també van passar la corredora Sebastiana Llabrés qui va confirmar que la correria, i es va explicar que el dorsal solidari serà per Proactiva Open Arms i per Asociación Zaqueo.

El xip de la setmana va ser per David Palerm, participant de la Transgrancanria, mentre que Víctor Lázaro va ser presentat com l'HomTrailRunner, un amant de la muntanya i de la fotografia. La fisio de Menorca Trainers, Lucia Barca, va explicar alguns aspectes dels superaliments i Carlos Suñer analitzà 'El tercer hombre'.

Si t'ho vas perdre ho pots tornar a escoltar aquí.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net