Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Doble ració de 'Feim Kilòmetres'!

Avui, com cada dilluns, a partir de les 18 hores arriba el programa dirigit per Joan Martí i també presentat per Mercè Valero

27/02/2017

Dilluns, gràcies a IB3 Ràdio, és sinònim de 'Feim Kilòmetres'. De la mà de Joan Martí i Mercè Valero arriba el programa referència en esports de resistència de les Illes Balears. Si la setmana passada et vas perdre el programa el pots tornar a escoltar aquí.

La setmana passada el programa va comptar amb la presència de Lluís Mas Bonet del Team Caja Rural-Seguros RGA, qui tornava a la competició després de recuperar-se d'una lesió. També hi va participar Maria Fiol, del Menorca Trail Es Castell, qui va fer segona a la Trail dels Fars 2017 de 44 KM. Els micros també van estar oberts per a Xisco Lliteras qui va parlar de la Mallorca 312, la volta a Mallorca de ciclisme en 5 etapes.

També hi ha haver espai pels habituals de la casa com la fisio de Menorca Trainners, Lucia Barca, qui va parlar de la 'Pata de ganso', una lesió comú entre els aficionats al running i Carlos Suñer Verd, qui analitza la pel·lícula Unbroken, d'Angelina Jolie, que està basada en la vida de Louis Zamperini. Amés, Bartomeu Tomàs va explicar les novetats de la vuitena edició del Cicle de Cinema de Muntanya de Palma.

I avui capvespre torna, a partir de les 18 hores, a les freqüències d'IB3 Ràdio. 

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net