Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

'Feim Kilòmetres' ens porta al Sahara amb un equip de mallorquins

Joan Martí i Mercè Valero entrevisten a Pep Lliteres i a Toni Contestí, representants del equip mallorquí que participarà a la Maraton des Sables, entre altres temes que es tracten al programa

24/01/2017

Un altre dilluns massa enfeinat? No et preocupis! Si et vas perdre el darrer 'FEIM KILÒMETRES' o el vols tornar a escoltar, ho pots fer a aquest enllaç. El programa dirigit per Joan Martí i també presentat per Mercè Valero va omplir les ones d'IB3 Ràdio del dilluns capvespre amb un programa centrat en la visita dels corredors mallorquins Pep Lliteres i Toni Contestí, dos dels membres de l'equip de 5 corredors mallorquins que participaran a la Maraton des Sables al mes d'abril. Una xerrada carregada d'experiències, il·lusions i expectatives cap a una prova que tindrà lloc pel desert del Sàhara.

El #XipdelaSetmana correspon al presentador de notícies d'IB3 i també corredor, Xavi Garcia Tur, qui es veurà retat per Martí i Valero. Acceptarà? No t'ho pots perdre. També passa pels micròfons d'IB3 Ràdio la fisioterapeuta de Menorca Trainners, Lucia Barca parlant sobre la magnetoterapia, així com el 'coach' esportiu Gaspar Roura qui parla sobre la frontera de la raó, els límits i allò que som conscients i inconscients. 

Coneixeu a Dean Karnazes? Es tracta d'un dels atletes d'ultramarató més influents del planeta i Carlos Suñer el presenta a partir del seu llibre 'Corre, historias vividas'.

Tot això i molt més ho podeu trobar al fantàstic programa d'IB3 Ràdio. Apreta aquí i escolta'l. 

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net