Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Arriba Sant Antoni, arriba Sa Llego

Arriben les festes de Sant Antoni a Sa Pobla i això significa que toca cita amb una de les curses més especials de l’any, Sa Llego i sa Llego Minyona. Però no són els únics esdeveniments del cap de setmana

12/01/2017

El dissabte hi ha una fita esportiva i lúdica. Primer amb Sa Llego Minyona, a partir de les 14.45 hores al CEIP Sa Graduada (cursa Dimoni Negre - 350 metres), a les 15.00 al Bar sa Sini (Cursa Bar Sa Sini 6 a 10 anys – 850 metres), i a les 15.15 al Bar S’Entrada (Cursa Grouxo – 1.250 metres). Les inscripcions són gratuïtes, ja n’hi ha més de 350, i tots els participants comptaran amb un obsequi. Aquí teniu més informació.   

Ja a partir de les 16.15 es donarà el tret de sortida a la cursa absoluta, Sa Llego, amb una distància de 7,78KM pels carrers de Sa Pobla. Ja hi ha més de 870 inscrits i es preveu un ambientàs que es complementarà amb els actes propis de la festivitat de Sant Antoni. Teniu tots els detalls a aquest enllaç.

Seguint també amb les festivitats de Sant Antoni, el diumenge arrancarà amb la Duatló Vila d’Artà, a partir de les 10 hores, amb un cartell impressionant, encapçalat per el campió d’España de duatló, Emilio Martín, entre d’altres. Hi haurà 5,6KM de cursa a peu, 24,5 de bicicleta de carretera i 2,9KM de cursa a peu per tancar la competició. Tot a la Plaça del Conqueridor. Aquí teniu tota la informació de la cursa.

Una mica més tard, l’acció estarà a Platja d’en Bossa, a Eivissa, a on es disputarà un duatló sobre la distància de 5KM de cursa a peu, 20KM de bicicleta de carretera i 2,5KM de cursa a peu per acabar. També hi ha la possibilitat de fer-ho per equips. Aquí us ho expliquem.

El darrer esdeveniment esportiu del cap de setmana al calendari Elitechip tindrà lloc a Palmanyola, amb la darrera prova del Motorisa Challenge Cross d’Hivern. Des de les 10 hi haurà curses per edats. A les 11.25 hores hi haurà el cross popular i després l’absolut, entre altres. Aquí podeu consultar tots els horaris i també us hi podeu inscriure.

Molta sort a tots i molt bones festes de Sant Antoni i alerta amb el dimoni!

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net