Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

'Feim Kilòmetres' ens porta a Cuba

Nova entrega del programa d'IB3 Ràdio que compta, a més, amb els germans Rullan i Lita López, entre d'altres

20/12/2016

Et vas perdre el 'Feim Kilòmetres' d'ahir? CAP PROBLEMA! Aquí el podràs escoltar avui i tantes vegades com vulguis. Descobreix la nova entrega del programa dirigit per Joan Martí que presenta juntament amb Mercè Valero i que es pot escoltar cada dilluns, a partir de les 18 hores, a les freqüències d'IB3 Ràdio.

Per aquesta ocasió han preparat una interessantísima entrevista amb l'experimentada atleta Àngela 'Lita' López, de Ferreries, qui encapçala el rànquing nacional de veteranes i que simbolitza, expliquen al programa, "el triomf de la constància i de l'esforç". 

Així mateix també hi ha una entrevista als germans Rullan, en Pere i en Manu, qui expliquen les seves vivences i en què consisteix el rollerski, una disciplina que està agafant força i que apropa l'esquí a tot l'any. 

També passa pels micròfons d'IB3 la fisio Lucia Barca de Menorca Trainners qui dóna uns quants consells per passar el Nadal. Una secció que arranca és la del xip viatger que s'envà fins a Cuba de la mà de Javier Muñoz Quiros i Carlos Suñer recomana 'Salvatge', un llibre que explica un viatge pel Sender de la Cresta del Pacífic.

No dubtis i gaudeix d'aquest programa aquí, un espai esponsoritzat per Elitechip.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net