Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Totes les mirades cap a la Serra de Tramuntana!

Quatre esdeveniments esportius es donen cita al calendari Elitechip.net aquest cap de semana on destaca la tornada de la competició a la Serra mallorquina

01/12/2016

És una de les proves més esperades de l’any i ha generat molta atenció. És per això que moltes mirades estaran posades aquest cap de setmana a la Tramuntana Travessa que compta amb dues distàncies, 57KM i 127KM. L’esdeveniment comença aquest divendres amb la sortida noctura a S’Arracó a partir de les 22.00 hores. 155 valents s’hi ha inscrit mentre que la de 57KM tindrà la sortida el dissabte a partir de les 8.00 a Deià. Hi ha 414 participants. Tens tota la informació per seguir la cursa a aquest enllaç.

Ja el diumenge, Felanitx acull la tercera edició de la Volta a Sant Salvador, amb la sortida a partir de les 9.30 hores al parc municipal. Es tracte d’una prova cicloturista d’uns 28KM. Aquí teniu tots els detalls.

A partir de les 10.00 l’activitat passa a Sa Pobla on es disputarà el X Duatló amb sortida al poliesportiu municipal de la ciutat. La cursa començarà amb 5KM de cursa a peu, 25KM de bicicleta de carretera i 2,5KM de carrera a peu. Al acabar tots els participants podran gaudir de la piscina climatitzada i coberta. A aquest enllaç podeu consultar els detalls de la cursa.

A la mateixa hora Eivissa acull una nova edició de la Cursa de s’Indiot, una prova ciclista que té tres distàncies, els 42KM de la modalitat competitiva, que començaran a les 10.00, els 23KM de la modalitat Cicloturista amb sortida a les 10.10 i a les 10.20 hi ha el Kilòmetr per menors de 12 anys i persones amb mobilitat reduïda. La cursa és gratis i teniu els detalls aquí.

Per acabar el cap de setmana, Calvià acull a les 10.30 hores l’inici de la Txallenge Cross de Mallorca amb la primera prova Illes Malgrats. Pels adults hi haurà diferents distàncies des dels 4KM als 10KM i hi poden participar no federats. Al acabar, a partir de les 12.30 hores, hi haurà berenar per tots els participants. A més hi ha categories menors amb distàncies adaptades. Les podeu consultar aquí.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net