Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Asfalt, obstacles, trail… Tu tries!

El cap de setmana Elitechip compta amb cinc proves aquest dissabte i diumenge, quatre de curses a peu i una de ciclisme. Amb quina et quedes?

17/11/2016

Aquest dissabte i diumenge venen carregats d’opcions ben diferents pels corredors. Cinc curses, quatre a peu i una amb bicicleta per cobrir les ganes de tots vosaltres.

El cap de setmana l’obrirà la IV Cursa Sant Carles Xtrem el dissabte a partir de les 16 hores. Es tracta d’una cursa d’obstacles de 6KM on els organitzadors us proposen un traçat força complert i obert a les disfreses. Aquí teniu tota la información de la cursa.

Ja el diumenge, Bunyola acull la sisena edició del Quart de Marató a partir de les 10 hores, que també comptarà amb una cursa de 5KM i servirà de Memorial Vicenç Suau Mas. Prop una d’un centenar de persones hi prendran part i aquí tens tota la información necessaria.

A la mateixa hora tindrà lloc la tercera volta amb sitra i colla de 3 MTB Memorial Joan Suñer, a Porreres. Es tracta d’un esdeveniment per colles de 3 que han de donar el màxim número de voltes al circuit en tres hores i que compta amb una vessant solidaria ja que és a benefici de l’Associació Asperger de Balears. Aquí teniu tota la información de la cursa.

També a les 10 hores, el Campus de la UIB acull una cursa d’orientació que tindrà diferents nivells per a que hi pugui participar el màxim número de corredors. Hi ha més de 70 persones inscrites i aquí hi ha els detalls de la cursa.

La darrera cursa del cap de setmana la faran a les 10.30 a Son Servera. Es tracta d’una cursa de Trail de 15KM per muntanya i una marxa nórdica de 10KM puntuables per la Lliga Balear de Curses de Muntanya i la Copa Balear de Marxa Nòrdica, respectivament. Aquí teniu tota la información.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net