Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

'Feim Kilòmetres' amb el mètode Galloway, el campió de la Copa de curses de Muntanya i Rocky Balboa

Nova entrega del programa copresentat per Joan Martí i Mercè Valero que comptarà també amb la participació dels amics de Menorca Trainers i de l'speaker Dino Gelabert

15/11/2016

Com cada dilluns va arribar ahir una nova entrega del programa més espotiu de la radio a les Illes Balears, 'Feim Kilòmetres'. Joan Martí i Mercè Valero han entrevistat per aquesta ocasió al periodista de TV3 i maratonià, Xavier Bonastre, qui ha explicat en què consisteix el mètode Galloway. Així mateix també ha passat pels micròfons d'IB3 Ràdio el campió de la Copa Balear de curses de Muntanya, Pau Bestard, qui ha compartit les seves experiències.

El programa, dirigit per Joan Martí, també ha comptat amb les intervencions de Carlos Suñer, qui ha explicat detalls que probablement no coneixies de la pel·lícula Rocky Balboa i la històrica escena quan Sylvester Stallone puja les escales del museu de Filadelfia, de Lucia Barca de Menorca Trainers, que ha parlat de les abdominals hipopressives, i de l'speaker menorquí, Dino Gelabert, nomenat Xip de la setmana.

Si no vau tenir l'ocasió de sentir el programa, aquí ho podeu fer.

Salut i kilòmetres!

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net