Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Un diumenge per corredors

Sis curses hi ha previstes per aquest cap de setmana al calendari Elitechip, una d’elles en format duatló, en un cap de setmana on el dissabte us el donem lliure

10/11/2016

No passarà moltes vegades però hi ha que reconèixer que quan passa s’agraeix. Aquest cap de setmana teniu el dissabte lliure al calendari Elitechip. No hi ha cap prova prevista per aquest dissabte, un fet que feia molts mesos que no passava i que segur que ben sabeu aprofitar. El diumenge queda com un fantàstic dia pels corredors ja que de les cinc curses que hi ha totes són a peu menys una que és duatló. Quina elegiu?

El diumenge l’obren a les 8.30 a Caimaris amb l’Epic Trail, una cursa de muntanya amb 30KM per endavant entre Selva i Escorca amb 350 places que encara no s’han esgotat i on hi haurà un pícnic al acabar pels participants. Aquí teniu més informació.

A partir de les 9 al campus de la Universitat de les Illes Balears hi ha una proposta bastant singular ja que hi ha la cursa A Pila-2, una cursa per parelles de 5 i 10KM a favor del reciclatge i on hi haurà música i sorpreses, a més de ser un esdeveniment gratis. Si hi portes les teves piles per reciclar rebràs un obsequi. A  més hi haurà una cursa pels menors. Aquí teniu tots els detalls.

A les 10 la ciutat de Porreres es vestirà de circuit de Mitja Marató i de 10KM! Serà en el marc de la V Mitja Marató i 10KM Porreres que organitza el club d’atletisme Porreres i l’ajuntament. Hi ha més de 260 inscrits. Si la motivació de l’esport no us basta, també hi ha l’econòmica ja que hi haurà premis pels tres primers classificats absoluts de la Mitja i dels 10KM en masculí i femení. Aquí teniu la informació.

A les 10.30 a Llubí hi haurà la VIII Duatló Popular amb motiu de la Fira de sa mel amb un recorregut de 5KM a peu, 13KM de BTT i 3KM a peu. Com en el cas anterior, també hi ha una estimulació especial ja que hi haurà un premi de 250 euros a qui aconsegueixi establir un nou récord de la prova tant en masculí (58:34) com en femení (1:01:57), així com regals pels participants. A aquest enllaç hi trobareu tots els detalls.

El cap de setmana d’Elitechip acaba en aquest cas a les 10.30 hores amb la sortida a Sant Lluís, Menorca, de la tradicional Cursa de Fons. Quasi 10KM de cross esperen a un centenar de participants que prendran sortida des del Centre Esportiu Municipal de Sant Lluís. Aquí teniu els detalls de la competició.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net