Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

'Feim Kilòmetres' ens porta a Groenlandia i a fer la doble Ultra de la Serra

Una nova edició del programa d'IB3 Ràdio que compta amb l'experiència solidària de Carlos Ramon a la Polar Circle Marathon i de Jaume Perelló fent de banda a banda i tornar a la Serra de Tramuntana, entre altres temes

08/11/2016

Joan Martí i Mercè Valero van preparar per aquest dilluns un programa molt emotiu i carregat d'experiències que ben paguen la pena compartir. Una nova edició de 'Feim kilòmetres' a les ones de IB3 Ràdio que ens transporta a Groenlandia, a la Serra de Tramuntana i a altres paratges gràcies als testimonis dels convidats. Te'l vas perdre? Recorda que el pots escoltar aquí. 

Per aquest programa, Carlos Ramon explica la seva experiència a la Polar Circle Marathon, a on hi va participar a benefici de la Fundación Aladina.  També hi haurà les paraules de Jaume Perelló que el passat cap de setmana va fer la brutalidad de completar el trajecte d'anada i tornada de la Ultra Serra de Tramontana. Avis, reconeix que va tenir alucinacions...

També Mercè Valero explica com li va anar amb el repte dels 21KM a la cursa de la Via Verda on hi va participar a benefici de l'Associació Why Not y va col·laborar amb l'Associació Estel de Llevant i Impossible365.

En la secció de Menorca Trainers, Lucia Barca explica què és l'hernia abdominal i com s'ha de tractar, mentre que Carlos Suñer Verd parla d'alguns grans títols relacionats amb el córrer com 'Els 400 cops'. 

Tot això i més de la mà de Joan Martí i Mercè Valero i amb el patrocini d'Elitechip. 

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net