Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

La Mitja Marató de Menorca més solidaria que mai

La prova arriba a la seva 16ª edició donant suport a dues causes socials com el rebuig cap al maltractament de la dona i promovent l’entrega solidaria d’aliments pels serveis socials de l’Ajuntament de Ciutadella

27/10/2016

L'edició número 16 de la Mitja Marató Illa de Menorca va camí de ser una de les més concorregudes, però ,sens dubte, també de les més solidàries. La prova s’ha presentat aquest dimecres a l’ajuntament de Ciutadella amb l’assistència del regidor d’Esports, Josep Juaneda, l'alcaldessa Joana Gomila, la presidenta de l'associació La Unió fa la Força, Isabel García, i l’organitzador de la cursa, Guiem Bosch. La prova es disputarà aquest diumenge 30 d’octubre a partir de les 10 hores a la plaça del Born, a Ciutadella i ja compte amb més de 450 inscrits, entre les tres distàncies: 21 kilòmetres, 10 kilòmetres, cursa popular i curses infantils.

El missatge que han transmès els encarregats de presentar la prova és que aquesta és una nova oportunitat per oferir la cara esportiva de Ciutadella amb un dels esdeveniments amb més edicions de les Illes Balears. La gran novetat per aquesta ocasió és que l’organitzador, Xtrem Menorca Atletisme, i l’obra social de Caixa Bank han decidit destinar un euro de cada inscripció a l’associació ‘La Unió fa la Força’, una associació sense ànims de lucre que lluita contra la violència de gènere, la custòdia compartida imposada, la discriminació de gènere i l’assetjament.

Isabel García i Joana Gomila han agraït el suport a les causes socials a què es destinen la trobada esportiva d'enguany, amb la intenció de contribuir a la construcció d'un món més just que asseguri l'eradicació del maltractament a les dones i als fillets.

Així mateix, a la zona de recollida de dorsals i de meta s’instal·larà un punt de recollida d’aliments no peribles i productes de llar de primer nivell per a que tots els participants puguin entregar productes i col·laborar en favor dels serveis socials de l’ajuntament de Ciutadella.

“Es tracta d’una proba molt arrelada tant a Ciutadella com a Menorca i a les Balears, i enguany el repte anava molt més enllà i volíem obrir la possibilitat d’ajudar als altres amb l’altaveu que suposa aquesta prova”, ha valorat Guillem Bosch.

També es suma a la causa social l’empresa Font Vella que ha muntat una campanya a favor de la investigació contra el Cáncer de Mama que no us costarà gens de participar-hi. L’únic que heu de fer és davallar-vos l’aplicació Iwopi per móvils, conectar-la quan comenceu a córrer i en acabar donar tots els vostres kilòmetres. Teniu tota la informació a aquest enllaç.

La prova tindrà la sortida de la mitja marató, la cursa de 10KM i la cursa popular a les 10 del matí amb un recorregut per dins els carrers de Ciutadella, igual al que s’ha desenvolupat en els darrers anys. Després, cap a les 11.30 es començaran a fer les curses infantils i posteriorment es farà entrega de trofeus, a la mateixa plaça des Born.

La Mitja Marató Illa de Menorca compta amb la col·laboració com a patrocinadors de  Obra Social Caixa Bank, Coca Cola, Powerade, Baleària, que ha ofert descomptes en els billets de vaixell per a que més de 50 persones puguin desplaçar-se des de Mallorca, i Quely.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net