News

Juliol es tanca entre suors

Vuit esdeveniments estan previstos al nostre calendari per aquest cap de setmana entre curses d’asfalt, triatlons i aquatlons en el darrer cap de setmana abans de que comenci el mes d’agost.

29/07/2016

El cap de setmana d’Elitechip s’obre en aquest cas a la ciutat d’Inca on es celebrarà una milla i una doble milla per categories i que és gratis. Des de les 19 hores fins les 20.30 hores la Gran Via de Colom s’omplirà de corredors i corredores. Aquí hi trobaràs més informació.

Ja dissabte, a partir de les 9, Son Serra de Marina, a Mallorca, hi haurà la sexta edició de la travessa que consisteix en nedar els 5000m que separen la platja de Son Bauló (Ca’n Picafort) i el Club Nàutic de Serra Nova (Son Serra de Marina). Una prova amb diferents categories i on es superen el centenar d’inscrits. A aquest enllaç hi ha tota la informació.

A partir de les 18 hores arranca la XXXVI Cursa Popular Sant Feliu de Llubí 2016, a Llubí, un esdeveniment que comptarà també amb un canicross i el Memorial Miquel Vidal un any més. Hi haurà distàncies adaptades a cada edat mentre que la cursa absoluta serà de 5,5 kilòmetres i hi haurà premis econòmics pels qui estableixin un nou rècord a la prova. Aquí hi ha tota la informació de l’esdeveniment.

L’acció, posteriorment, es traslladarà a Pollença on es celebrarà la cursa de la patrona. Serà a la Via Pollentia i hi haurà distàncies adaptades per edats amb 7,4KM pels absoluts. Per combatre la calor hi haurà avituallaments al mig i al final de la cursa, així com camisete pels 300 primers inscrits. De moment han superat els 150 i si t’interessa la cursa, aquí en pots llegir més.

El diumenge comença amb l’aquatló Ciutat d’Eivissa, a partir de les 9.30, una cursa que es celebra la platja de Ses Figueretes i on els participants hauran de fer 2,5KM de córrer, 1KM de nadar i 2,5KM de córrer. També hi haurà, a partir de les 10.30 una prova infantil. Aquí hi teniu tota la informació.

Una mica més tard, Sóller acollirà el XXIV Triatló de Muntanya Ciutat de Soller 2016 amb més de 130 inscrits. Es tracta d’una prova on els participants han de fer 1KM de natació a la platja den Repic, 20KM de btt i 5KM de cursa a peu. Aquí hi trobareu més informació.

La tarda del diumenge començarà a les 18.30 hores amb un esdeveniment solidari a Puigpunyent on es farà un cursa no cronometrada a favor d’ASPANOB i aquí en podeu llegir més.

A les 19.00 el tret de sortida serà a Santanyí amb la seva quinta cursa popular amb distàncies adaptades per categories, un nòrdic walking de 6KM i una cursa absoluta a triar entre 6KM i 12KM. Al acabar l’organització oferirà begudes, fruita i dolços per a tots els participants. Aquí en teniu els detalls.

 

Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net