Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Nova entrega de Feim Kilòmetres per combatre la calor

El programa d'IB3 Ràdio ha entrevistat a Isabel María de Fuentes, 3ª a la mitja del Carme i a Gabriel Rojo, fundador de Yes With Cancer, entre altres persones

04/07/2016

Com van els kilòmetres d’estiu? Un dimarts més us portem el programa de Feim Kilòmetres d’IB3 Ràdio que s’emet cada dilluns de 18 a 19 hores. Pels més despistats, aquí podeu repassar què van tractar els periodistes Mercè Valero i Joan Martí i aquí podeu escoltar el programa sencer.

Per ahir tenien:

- Entrevista a Isabel Maria de Fuentes, 3a classificada a la Mitja Marató del Carme.

- La fisio Lucía Barca Vega de MenorcaTrainers ens explicarà com tractar una lesió amb fred i calor.

- Entrevista a Tomeu Rubí i a Cati Lladó representants de la sel·lecció balear a França a la Pierra Menta ete. Aquí també hi han participat els balears Eva Moreda y Tolo Balanguer.

- Xerrada amb Gabriel Rojo, fundador de Yes With Cancer, que té entre els seus objectius recaptar doblers per una Unitat de Rehabilitació oncòlogica interhospitalaria.

- Carlos Sunyer comentarà i analitzarà 'El corredor de Fons', una historia sobre la relació homosexual i com es relaciona amb el món de l'esport i amb la societat.

Recordeu que els podeu trobar cada dilluns a IB3 Ràdio a les freqüències mitjanes 106,8 Mallorca, 93,7 Eivissa i Formentera i 88,6 a Menorca.

Salut i molts kilòmetres!

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net