Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Sumant kilòmetres a les ones

Una nova edició de 'Feim Kilòmetres' amb convidats de primer nivell com Sandra Corcuera, 4 vegades campiona del món del retrorunning, o Aina Martínez, primera espanyola en acabar l'ultraman de Motril

28/06/2016

Cada dilluns ha d'estar marcat en vermell a tots els calendaris del amants del 'running' i dels esports de resistència. De 18 a 19 hores, els periodistes Joan Martí i Mercè Valero presenten el programa 'Feim Kilòmetres' d'IB3 ràdio amb convidats de primer nivell amb experiències per contar impressionants i molt interessants. El podeu escoltar clicant aquí.


És el cas de la quatre vegades campiona del món de retrorrunning, Sandra Corcuera, una modalitat que consisteix en córrer d'esquenes, o d'Aina Martínez, primera espanyola en acabar l'Ultraman TRI de Motril, un triatló que es va disputar en tres dies ara fa un mes a la localitat andalusa sobre una distància de 515KM. El primer dia van fer 10 kilòmetres de natació i 145 de bicicleta, el segon dia van fer 276 kilòmetres de bicicleta i el tercer dia van fer 84 kilòmetres de carrera a peu.


Elles són les protagonistes d'aquest 'Feim Kilòmetres' per on també ha passat un dels col·laboradors d'Elitechip.net, el dietista i nutricionista Jordi Costa que ha parlat del greix intramuscular.


L'espai també ha servit per explicar com ha anat el cap de setmana en quant a proves esportives a l'arxipèlag balear i comentar el nou rècord d'Espanya en 80 metros valles establert per la menorquina Àngela López.


Així mateix, Carlos Suñer ha parlat del clàssic 'Carros de fuego', una pel·lícula amb una de les bandes sonores més lligades a l'esport i al món de l'atletisme.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net