Cursa des de casa de Caimari-Lloseta Xtrem'20 2020

Detalle del Evento

  • Fecha: 02/05/2020
  • Otros
  • Mallorca
  • Hora: 08:00
  • Inscritos:
  • Inicio Insc.: 23/04/2020 09:00
  • Límite: 02/05/2020 08:00

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:

Cursa des de casa de Caimari-Lloseta Xtrem'20 2020

Detalle del Evento

 

Com ja sabeu enguany el club no organitza la cursa Caimari-Lloseta xtrem'20 per motius que tots sabem.  Hem sabut mitjançant Llorenç Guardiola, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Lloseta, que hi ha families que ho están passant molt malament econòmicament , i com a club creim que en aquests moments tan durs és quan ens toca donar una mà.

 

El club ha pensat fer un parell de cosetes per poder ajudar. Una d'elles és la cursa desde casa de Caimari-lloseta xtrem'20, on esperam que vos apunteu tots i en faceu ressò per les xarxes socials. L'altra acció que podem dur a terme seria una ajuda econòmica als menjadors socials dels tres ajuntaments on e club organitza curses que són Lloseta,Mancor i Caimari(Selva) i per Suport Mutu LLoseta.

Així, aquest proper dissabte 25 d'abril  es podria fer una recollida de menjar o productes d'higiene personal de primera necessitat conjuntament amb l'Associació Sa Capsaneta. Tots els que estigueu interessats podeu enviar  per privat missatge al club mitjançant Facebook o Instagram) informant de la direcció per fer la recollida i hi passarem dissabte demati.

 

 

Moltissimes gràciess !!!

Esper que tots estigueu bé!!

Ja queda poquet!!!

 

Una abraçada a tots.

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2020, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net