Publicidad
Elitechip » Competiciones » Doble Ultra Tramuntana Solidaria 2017

Doble Ultra Tramuntana Solidaria 2017

Detalle de la Competición

  • Fecha: 15/12/2017
  • Lugar: Plaça de la Constitució de Sóller, Soller
  • Hora: 07:00
  • Fecha Fin: 16/12/2017
  • Tipo: Cursa per Muntanya
  • Inscritos:
  • Límite: 14/12/2017 21:00
  • Derechos:
    .00 €

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:

Doble Ultra Tramuntana Solidària "Passes per en Pau"

LA IDEA

Projecte esportiu i solidari que consisteix en aconseguir que l’atleta Tòfol Castanyer complet l’itinerari de la Doble Ultra Serra Tramuntana, amb sortida i arribada a Sóller amb el menor temps possible.

És vol intentar unificar en un mateix esdeveniment l’esforç d’una cursa no competitiva de llarga distància amb l’esforç diari de les persones que lluiten fent front a malalties com la Duchenne o altres similars. Tot això en el marc incomparable de la Serra Tramuntana, patrimoni mundial i epicentre històric-cultural de Mallorca.

El projecte esportiu i solidari es preveu desenvolupar el divendres 15 i el dissabte 16 de desembre. (Si es preveu molt de mal temps es podria avançar al cap de setmana anterior, el 8 i el 9 de desembre).

L’horari d’inici del repte serà el divendres 15 de desembre a les 07 hores del dema?? des de la Plaça de Sóller. L’arribada a la Plaça de Sóller està prevista pel dissabte 16 de desembre entre les 10 i les 14 hores.

EL SEGUIMENT

Es deixarà constància mitjançant enregistrament de coordenades GPS del rècord.

Durant l’esdeveniment es farà un seguiment a la Plaça de Sóller on es projectaran imatges en directe del pas de Tòfol Castanyer pels punts més destacats del recorregut.

També s’organitzaran diverses activitats paral·leles per donar una major visibilitat al projecte, sensibilitzar la població en vers el treball de les entitats beneficiàries i recaptar fons per al seu objecte social que s’afegiran a les donacions rebudes.

COM ACONSEGUIR SUPORT ECONÒMIC

CROWDFUNDING:

Obertura d’un compte a la pàgina web dedicada al crowdfunding “El Bote” (https://www.elbote.es) on es podran fer aportacions a benefici de la causa i de les fundacions beneficiàries. Les primeres 250 aportacions iguals o superiors als 50 euros rebran una camiseta commemorativa dissenyada per Kilian Jornet.

DORSAL SOLIDARI:

Adquisició d’un dorsal solidari per un mínim de 5 euros a través del portal web www.elitechip.net Els compradors rebran per correu electrònic un dorsal personalitzat en PDF.

 

Documentos

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net