Publicidad
Elitechip » Competiciones » III Duatló Cross Ciutat d'Inca-Memorial J H Recio 2018

III Duatló Cross Ciutat d'Inca-Memorial J H Recio 2018

Detalle de la Competición

 • Fecha: 17/03/2018
 • Lugar: Inca, Mallorca
 • Hora: 15:30
 • En: Mallorca
 • Tipo: Duatlón
 • Inscritos:
 • Límite: 16/03/2018 21:00
 • Derechos:
  12.00 €
  3.00 € *
  * Alquiler de chip blanco.

Federación

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federación de Triatlón (FETRIB) / (FETRI)

Los atletas que participen en esta competición y no dispongan de licencia federativa para el año 2018, tendrán que abonar un recargo de 5.00 € en concepto de licencia por un día o seguro de accidentes.

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:
17/03/2019 | Mallorca

 

Comunicació de la suspensió de la prova

III Duatló Ciutat d’Inca-Memorial Joan Herminio Recio

 

Donada la baixa inscripció al III Duatló Ciutat d’Inca – Memorial Joan Herminio Recio, l’organització lamenta comunicar la suspensió de la prova, prevista pel  proper dissabte 17 de març. De moment NO es preveu tornar a organitzar-la. L’import de la inscripció será reemborsat.

 

III DUATLÓ CIUTAT D’INCA – MEMORIAL JOAN HERMINIO RECIO

REGLAMENT

Data, hora i lloc.

 1. El dia 17 de març de 2018, a les 15:30 h es donarà la sortida del III DUATLÓ CIUTAT D’INCA. La prova es oberta a qualsevol persona major de 16 anys que accepti el present reglament. Aquesta prova està organitzada per el Club Ciclista Inca i el Grupo Deportivo Gomila.
 2. La modalitat de la prova és duatló cross sprint.
 3. La prova tindrà sortida i arribada a la finca ubicada entre el carrer Muntanyeta, la Pota del Rei i la carretera de Mancor, i tot el circuit es desenvoluparà dins la mateixa finca i el Serral de ses Monges del terme municipal d’Inca.
 4. La duatló constarà de les següents proves:
  1. Cursa pedestre de 4 km sobre un circuit cross de 1 km al que es faran 4 voltes.
  2. Cursa de BTT de 12 km sobre circuit mixt asfalt-terra de aproximadament 3 km sobre el que es faran 4 voltes.
  3. Cursa pedestre de 2 km sobre un circuit cross de 1 km al que es faran 2 voltes.

Categories i premis.

 1. Les categories de participació seran les següents:
  1. Individual Absoluta femení: dones majors de 16 anys
  2. Individual Absoluta masculí: homes majors de 16 anys
  3. Combinat femení: equip compost per 2 dones majors de 16 anys, una de les quals farà la cursa pedestre i l'altre farà la cursa BTT.
  4. Combinat masculí: equip compost per 2 homes majors de 16 anys, un dels quals farà la cursa pedestre i l'altre farà la cursa BTT.
  5. Combinat mixt: equip compost per 1 dona i 1 home, majors de 16 anys; un dels membres farà la cursa pedestre i l'altre farà la cursa BTT.
 2. L'organització podrà demanar el DNI a qualsevol participant per verificar la seva edat i identitat.
 3. Els premis per categoria seran els següents: trofeu per els tres primers classificats de cada categoria i obsequi per tots els participants.

Cronometratge i control esportiu de la prova.

 1. El cronometratge de la prova es farà mitjançant el sistema de xip (elitechip). El dorsal i el xip es recolliran a la zona de sortida el mateix dia de la prova fins a trenta minuts abans de l’inici. No es podrà participar sense xip. El dorsal haurà de ser visible durant tota la prova. A cada participant o equip, se'ls entregaran dos dorsals: un anirà fixat a la bicicleta i l'altre es portarà a sobre durant la cursa pedestre. El xip és únic per participant o equip.
 2. Es imprescindible retornar els xips de lloguer un cop s'ha finalitzat la prova.
 3. La prova serà controlada per l'organització i jutges federatius de la FETRIB. Repartits per tot el circuit hi haurà controladors dels participants. L'organització podrà desqualificar a qualsevol participant que cometi irregularitats o que tengui un comportament antiesportiu.

Seguretat.

 1. La seguretat del circuit serà controlada per la policia local i agrupació de protecció civil d’Inca, així com pels membres i voluntaris de la pròpia organització.
 2. Es disposarà de metge de carrera i de 2 ambulàncies d'emergència per a l'assistència dels participants.
 3. Serà obligatori portar casc de seguretat per a la prova de bicicleta BTT. Sense casc no es podrà prendre part a la sortida de la prova.
 4. Es disposarà d'una pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil per a les incidències que poguessin succeir durant la prova. No serà responsabilitat de l'organització les incidències provocades per malalties o patologies prèvies, negligència, comportament imprudent o durant els desplaçaments previs o posteriors de la prova.
 5. La prova serà homologada per la Federació de Triatló i per tant, l'assegurança d'accident cobrirà a tots els participants amb fitxa federativa vàlida. Els participants sense fitxa federativa hauran de contractar l'assegurança obligatòria d'accidents. No es podrà participar sense l'assegurança obligatòria.

Avituallament.

 1. A la zona de meta es disposarà d'avituallament, tant a la finalització de la prova com durant la mateixa pels participants que estiguin competint.

 

Inscripcions.

 1. Les inscripcions tendran el següent preu:
  1. Categoria individual: 12€ + 3€ per lloguer de xip.
  2. Categoria combinada: 25€ + 3€ per lloguer de xip.
  3. Participants  no  federats  FETRIB:  5€ assegurança obligatòria d'accidents.
 2. Les inscripcions es podran fer a www.elitechip.net fins el divendres 16 de Març. Únicament els esportistes amb fitxa federativa en vigor, també podran fer la inscripció a zona de sortida fins 1 hora abans  del  començament  de  la  prova  (tancament  rigorós  de  la inscripció  a  les  9:00h;  no  s'acceptaran  inscripcions  a  partir d'aquesta hora).
 3. Per motius de seguretat i de logística de la prova, es fixa  un nombre màxim de participants. S'acceptarà la participació màxima de fins a 250 inscripcions, entre categoria individual i per equips (màxim 50 equips). Es tancarà la inscripció a partir d'aquest número de participants.
 4. La inscripció  a la prova implica l'acceptació per part dels participants del present reglament i la renúncia a la reclamació contra els organitzadors, col·laboradors, patrocinadors i els seus respectius representants legals, derivats dels danys que es poguessin derivar de la seva participació a la prova.
 5. En tot el no contemplat en el present reglament, l'organització i àrbitres de la FETRIB, tendran la facultat de decidir.

Documentos

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net