Publicidad
Elitechip » Competiciones » II Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Palma 2017

II Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Palma 2017

Detalle de la Competición

  • Fecha: 26/03/2017
  • Lugar: Palma, Mallorca
  • Hora: 11:00
  • En: Mallorca
  • Tipo: Otros
  • Inscritos:
  • Límite: 24/03/2017 11:00

Ediciones Anteriores

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:
26/05/2018 | Mallorca

 

II MARXA NORDIC WALKING CIUTAT DE PALMA 2017

Per la igualtat de la dona a l'esport i a la vida quotidiana

 

Torna, en la seva segona edició, com un dels esdeveniments principals del programa PALMADONA de Dona i Esport, que organitza l'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma, la Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Ciutat de Palma, amb la intenció de palesar la necessitat de treballar entre tots per la igualtat de la dona a l'esport i a la vida quotidiana.

 

La caminada més llarga i saludable, 11 km reivindicatius seguint la mar...

 

Dins el programa general PALMADONA, l'IME de l'Ajuntament de Palma proposa la II MARXA PER LA IGUALTAT – NORDIC WALKING CIUTAT DE PALMA, modalitat esportiva accessible i saludable, en la qual es duran a terme una sèrie d’actes i activitats amb els quals es vol fomentar la pràctica de l'activitat física com la marxa, el nordic walking, i treballar per a la sensibilització per la igualtat de la dona a l'esport i la vida quotidiana.

 

 

1. MARXA PER LA IGUALTAT- NORDIC WALKING CIUTAT DE PALMA

 

L'IME de l'Ajuntament de Palma organitza el pròxim diumenge 26 de març la II Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Ciutat de Palma, dins el programa general de PALMADONA. Es tracta d’una marxa de caràcter popular, per a la qual no és necessari dur bastons, ja que es tracta de fer una passejada per a fomentar el dret de la dona cap a l’esport, per la igualtat de gènere. És una vertadera caminada i no una competició de caràcter esportiu. El recorregut proposat es presenta amb tres nivells de distància perquè cadascú s’hi posi la seva fita, i caminant faci esport saludable, alhora que camini cap a la Igualtat entre dones i homes. Els qui vulguin podran utilitzar els bastons per a practicar la modalitat de marxa nòrdica (nordic walking), encara que l'ús d’aquest material no hi és obligatori. És una modalitat esportiva que, a nivell de les Illes Balears, està integrada en la Federació Balear de Muntanyisme i que es caracteritza per ser una activitat accessible per a tothom, molt saludable i amb un component de foment de les relacions socials i la integració de gran importància, i sense requeriments de grans instal·lacions esportives per a practicar-la.

 

És una activitat oberta a tot tipus de ciutadans i ciutadanes, de totes les edats i les condicions físiques. És especialment adequada per a famílies i grups d’amics, i per tant compleix un dels objectius que es plantegen des de l'IME de l'Ajuntament de Palma. El treball aeròbic propi de la marxa es complementa amb una activitat integral, ja que s’hi treballa de forma global també la part superior del cos (tronc i braços).

 

2. DISTÀNCIA I PUNTS D'AVITUALLAMENT

 

 

Es respectaran els mateixos nivells que el 2016:

 

1. Plaça de Cort – platja del Molinar (3,5 km)

2. Plaça de Cort – Sant Joan de Déu/el Carnatge (7 km)

3. Plaça de Cort – Platja de Palma/Palma Aquarium (11 km)

 

Els participants poden recórrer la distància fins als punts anteriorment exposats, amb els recorreguts que considerin més convenients segons les seves capacitats o els seus interessos. A cadascun dels tres nivells hi haurà un arc d'arribada, amb un punt d'avituallament i d'atenció al participant, amb voluntariat esportiu de l’IME de l'Ajuntament de Palma. A cadascun dels punts assenyalats, els participants que així ho decideixin poden utilitzar de forma gratuïta l'autobús de l'EMT, de la línia Palma a Platja de Palma i retorn, presentant el seu dorsal de participant a la Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Ciutat de Palma.

 

3.    INSCRIPCIONS I RECOLLIDA DE DORSALS

 

Les inscripcions són totalment gratuïtes. S'hi poden inscriure totes les persones, sense límit d'edat, i independentment de les seves condicions físiques, ja que el caràcter de la Marxa és popular. Els infants menors de 10 anys hauran d’anar acompanyats per persones adultes. Els dorsals es podran recollir als envelats instal·lats a aquest efecte per part de l'IME a la plaça de Cort el mateix dia de l'esdeveniment. Els participants han de tenir en compte les distàncies que es proposen per a cada tram de la Marxa i triar la que s’ajusti més a les seves condicions físiques.

 

3.1. Inscripcions per Internet a www.elitechip.net/marxaperlaigualtatpalma

 

Les inscripcions poden fer-se de les següents formes:

 

Per internet: data límit, dia 24 de març a les 11 h

 

Per a recollir el dorsal hauran d'entregar còpia del correu d’inscripció: el mateix dia de l'esdeveniment, 26 de març, de 9 a 11 h, a la plaça de Cort (envelats de “recollida de dorsals”).

 

Bastons: L'organització posarà bastons a disposició dels primers inscrits que hi vulguin realitzar l'activitat, els quals seran cedits per l'organització, pel Consell de Mallorca i les associacions de nordic walking col·laboradores en l'organització d'aquesta Marxa per la igualtat - Nordic Walking Ciutat de Palma. Els bastons cedits es podran recollir el mateix dia 26 de març, de 9 a 10.30 h, a la plaça de Cort, fins que se n'acabin les existències. Aquests bastons s'hauran de tornar en arribar al Palma Aquarium, on l'IME n'habilitarà un punt de recollida.

 

ES RECORDA QUE EL RECORREGUT ES POT FER TAMBE SENSE BASTONS

 

3.2. Inscripcions i recollida de dorsals a la plaça de Cort

 

El dia 26 de març de 9 a 11 h.

 

Aquesta opció d'inscripció sols serà possible en cas de dorsals disponibles, però les persones que hi estiguin interessades podran participar a la Marxa encara que no tinguin dorsal. A la plaça de Cort hi haurà uns envelats d’inscripció controlats pel personal de l'organització i per voluntaris esportius de Palma, en què els participants podran emplenar el full d'inscripció i rebran els dorsals.

 

4. SORTIDA

 

La sortida es farà des de la plaça de Cort, a les 11 h. Abans hi haurà animació, música i missatges informatius sobre el programa general de PALMADONA i sobre la igualtat de gènere i l'esport. Així mateix, es faran recomanacions sobre la Marxa, el seu recorregut i els aspectes que s'han de tenir en compte en la pràctica esportiva; es donarà informació útil sobre les característiques de l'itinerari i els avituallaments. II MARXA PER LA IGUALTAT - NORDIC WALKING CIUTAT DE PALMA 2016. A les 10.15 h es durà a terme un acte institucional i un escalfament previ.

 

5. ARRIBADA. PALMA AQUARIUM – PLATJA DE PALMA

 

Els participants poden arribar a qualsevol dels tres punts abans esmentats: fins a la platja del Molinar (3,5 km), Cala Gamba/el Carnatge (7 km) i Platja de Palma/Palma Aquarium (11 km).

 

Els qui arribin als punts intermedis podran fer ús gratuït del transport públic (EMT) presentant el seu dorsal de participant a la Marxa. En arribar al final del recorregut total (Platja de Palma/Palma Aquarium) hi haurà música, atraccions infantils, exercicis de recuperació muscular i un sorteig de premis per als participants, que hi prendran part amb el número del seu dorsal. Així mateix, es donarà informació sobre les activitats que integren el programa PALMADONA, que organitza l'IME de l'Ajuntament de Palma. Per a qualsevol qüestió sobre aquest programa consultau www.imepalma.es

 

Es preveu que els actes acabin a les 14 h.

 

6. TRANSPORT GRATUÏT - EMT

 

Com ja s'ha dit, l'EMT posarà a disposició dels qui presentin el dorsal el transport gratuït de la línia Palma - Platja de Palma, en amb dós sentits, fins a les 19 h. Des de qualsevol dels punts del recorregut es podrà agafar l’autobús públic i desplaçar-se fins al punt d’interès.

 

7.APARCAMENT MUNICIPAL DEL PARC DE LA MAR - SMAP

 

L'SMAP col·labora amb l'organització, i tothom que participi a la Marxa podrà gaudir d'una hora gratuïta a l'aparcament del parc de la Mar presentant el dorsal, fins a les 19 h.

 

 

8.INFORMACIÓ GENERAL

 

Aquesta Marxa per la Igualtat – Nordic Walking Ciutat de Palma no és una carrera competitiva, sinó una passejada que té com a objectiu el foment de la pràctica de l'esport especialment per a les dones, l'adhesió al Manifest per la igualtat, la conscienciació social, i participar i gaudir d’una jornada activa i saludable en companyia d’altres persones, família i amics.

 

• En arribar a Cort dirigiu-vos als envelats de l'organització si heu de recollir dorsals o bastons, o per a inscripcions de darrera hora.

 

• Aprofitau els punts d'avituallament per a agafar líquids i fruita i mantenir les forces per a continuar fins a la pròxima fita d'arribada.

 

• NO CAMINEU PEL CARRIL BICI, senyalitzat durant tot el recorregut. Pensau que aquest espai és per a ús exclusiu de les bicis i que pot provocar accidents caminar-hi o travessar-lo.

 

• Duis calçat i roba còmoda i adequada a la climatologia del dia.

 

• Adaptau la distancia a recórrer a les capacitats, les possibilitats o els interessos. Ja sabeu que podeu arribar a la meta final utilitzant el transport públic gratuïtament.

 

La Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Ciutat de Palma està inclosa en el programa general PALMADONA que organitza l'IME de l'Ajuntament de Palma per a promoure el dret a la pràctica esportiva, especialment per a les dones, i per a treballar per una igualtat de gènere real a la nostra societat.

 

Per a mes informació sobre el programa general PALMADONA, que organitza l'IME de l'Ajuntament de Palma, podeu consultar www.imepalma.es


 

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net