Noticias

Pont de clàssiques i noves curses

10/12/2018

Les curses d'aquest cap de setmana han començat el dijous amb els 10 km s'Hostal de Montuïri 2018, Jose Luis García Pujadas i Xisca Tous Servera varen ser els més ràpids, varen aturar el cronòmetre en els 32m:25s i en 39m:22s, respectivament. En segon lloc arribaren Ruben Castrillo Gonzalez i Rosa Cordoba Siria i en el tercer esglaó del pòdium Toumi Dahmani i Maria Ramis Esteva.

També aprofitaren el dia festiu els més de 150 participants de la XL Mini Marató Formentera - Memorial John Tunks, la corredora Carolina D'Amico amb 53m:13s va ser primera dona en travessar la meta; Natalia Torres, la segona i Sabi Corral, en tercer lloc. Entre els homes Adrian Guirado amb 38m50s va guanyar acompanyat de William Aveiro i Edu Laport.

La novena edició de la Cursa Eivissa Patrimoni de la Humanitat va omplir el centre d'Eivissa de corredors, els més ràpids varen ser David Palacios, que va volar per marcar 30m:01s. i Azucena Diaz que va finalitzar els 10 km en 35 minuts. Yago Rojo i Atteneri Tur Alcobre quedaren segons i Ouais Zitane i Nuria Fernandez Dominguez en tercera posició.

Una de les notes més positives del cap de setmana varen ser les dues noves curses que s'incorporen al calendari gràcies a una gran feina dels organitzadors i dels molts corredors que hi han participat. El dissabte a Vilafranca de Bonany se celebrà la Cursa Des Tro, Antoni Gran i Marga Fullana, una de les corredores més en forma de la temporada, guanyaren en els 14 km de cursa, en els 7 km els primers varen ser Marga Umbert Sansó i Jaume Garcías Juaneda.

L'altra novetat va ser el diumenge amb la I Cursa Total Rostoll Manacor. Gairebé 200 corredors varen prendre la sortida, els primers a creuar la meta en la prova dels 10km varen ser Marga Fullana (39m) Riera i Guillem Tomeu Vadell (35m:50s). En la distància curta, 4,6 km, Jose Calixto (17m:29s) i Maria Soledad Martin (21m:44s).